WordPress.org

Profiles

lkeels

  • Member Since: March 18th, 2009
  • @lkeels on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Settings didn’t transfer, on the site WordPress.org Forums:
    This seems like a very strange interface that could all be done on one page…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Search and Reaplce No Longer Searches and Replaces?, on the site WordPress.org Forums:
    Again, you are not looking at, reading, understanding the checkboxes. It searches and replaces just…

    9 months ago

  • Posted a reply to Newest version totally broken, on the site WordPress.org Forums:
    Still gets this message as soon as you update: The plugin search-and-replace/inspyde-search-replace.php has been deactivated…

    10 months ago

  • Created a topic, Newest version totally broken, on the site WordPress.org Forums:
    When the new version installs, it is immediately deact…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search and Reaplce No Longer Searches and Replaces?, on the site WordPress.org Forums:
    It works just fine. You're not reading the checkboxes at the bottom of the screen.

    10 months ago

  • Posted a reply to Not appearing in tools, on the site WordPress.org Forums:
    You probably have the message I have that it has been deactivated due to a…

    10 months ago

  • Created a topic, Doesn’t work for scheduled posts, on the site WordPress.org Forums:
    You can't use this plugin if you schedule posts. It wi…

    10 months ago

  • Posted a reply to Stopped working on WP 4.5?, on the site WordPress.org Forums:
    It doesn't have anything to do with the social media Connection. This plugin changes the…

    10 months ago

  • Created a topic, Too Many Redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Getting "too many redirects" when this plugin is turne…

    10 months ago

  • Posted a reply to BROKEN with the WordPress 4.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    And I don't think the author is around anymore

    11 months ago

  • Created a topic, BROKEN with the WordPress 4.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    Causes errors to appear on every admin page. FeedWor…

    11 months ago

  • Created a topic, Free Users Waste Developer’s Resources?, on the site WordPress.org Forums:
    Developers think that support for free users is a wast…

    12 months ago

  • Posted a reply to Pay first , try later., on the site WordPress.org Forums:
    Wow, I was considering using this plugin as well, but the sheer gall of the…

    12 months ago

  • Posted a reply to Developers pride?, on the site WordPress.org Forums:
    The problems are not isolated to people running old versions of PHP though, and the…

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP Warning: include(): Failed opening ” for inclusion, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this too. Would love to hear if you find the issue.

    1 year ago

  • Posted a reply to Back to 0.9.4.1 again!, on the site WordPress.org Forums:
    The problem is not the version of PHP. It's that 0.9.5.x is a horrible mess.

    1 year ago

  • Posted a reply to Author must revert changes, on the site WordPress.org Forums:
    How about answering the myriad of other people having issues with this horrific "upgrade"?

    1 year ago

  • Posted a reply to Author must revert changes, on the site WordPress.org Forums:
    The issues have been WELL covered, and I don't use outdated software.

    1 year ago

  • Created a topic, Author must revert changes, on the site WordPress.org Forums:
    The "fixes" in 0.9.5.1 are simply not enough. The ver…

    1 year ago

  • Posted a reply to This thing is a mess…don’t upgrade or install new, on the site WordPress.org Forums:
    Rolled back to previous version and everything works again. What a freakin' mess this update…

    1 year ago

  • Created a topic, This thing is a mess…don’t upgrade or install new, on the site WordPress.org Forums:
    The update has messed up the admin dashboard entirely,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin not working, on the site WordPress.org Forums:
    This problem has been reported time and again. Why can't you simply post a fix…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to insert multiple image with custom url for all of them?, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same need and have never been able to find a solution to…

    1 year ago

  • Created a topic, XOAUTH2 not available on server?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this when I try a test...the server doesn'…

    1 year ago