WordPress.org

Profiles

ljmac

  • Member Since: July 14th, 2008
  • @ljmac on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Displaying attachments in template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would like to set up a template on my site to d…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to PHP Errors Since 5.8, on the site WordPress.org Forums:
    Given that 5.8/5.9 have fixes for PHP7, I think it might be worth mentioning that…

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP Errors Since 5.8, on the site WordPress.org Forums:
    I should also mention that it's impossible to reinstall with 5.8/5.9 as well - it…

    2 months ago

  • Created a topic, PHP Errors Since 5.8, on the site WordPress.org Forums:
    I have been getting some weird PHP errors when I go th…

    2 months ago

  • Created a topic, No Longer Receiving Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    Since 4.0.11, version 4 has finally been working fine …

    2 months ago

  • Posted a reply to JavaScript Error Breaking Visual Editor Still NOT Resolved, on the site WordPress.org Forums:
    Something interesting: I'm no longer seeing the bad cron requests in 4.0.11 too. Great!

    3 months ago

  • Posted a reply to JavaScript Error Breaking Visual Editor Still NOT Resolved, on the site WordPress.org Forums:
    I am very happy to report that the problem I was experiencing with the visual…

    3 months ago

  • Created a topic, JavaScript Error Breaking Visual Editor Still NOT Resolved, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, You marked my previous thread on this as resolved…

    3 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    This JavaScript error is STILL present in 4.0.9, which still breaks the visual editor (at…

    3 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    I do know the way you suggest is recommended by many, but it is non-standard…

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    Although this was supposed to be fixed in 4.05, it remains unfixed in 4.0.7. I'm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    This still isn't fixed in 4.0.6

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    Great. thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, the error I'm getting when I try to go the visual editor is: TypeError:…

    4 months ago

  • Posted a reply to Version 4.04 Back up to it’s Old Tricks, on the site WordPress.org Forums:
    @steveraven If you've pid then you certainly have very right to complain, but I thought…

    4 months ago

  • Posted a reply to Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    Basically, clicking on the visual editor tab adds tags to the output in the text…

    4 months ago

  • Created a topic, Visual Editor Still Broken in 4.04 For Me, on the site WordPress.org Forums:
    I know this bug has been reported already, but if my r…

    4 months ago

  • Posted a reply to Version 4.04 Back up to it’s Old Tricks, on the site WordPress.org Forums:
    @steveraven: I've been having problems since 3.8.6, but your characterisation of this plug-in is very…

    4 months ago

  • Posted a reply to Do not autopost by cron, on the site WordPress.org Forums:
    I tried a few times in the past to replace wp-cron with a real one…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unhealthy Cron Request, on the site WordPress.org Forums:
    I am also experiencing the “Unhealthy Cron Request” issue – it is filling up my…

    4 months ago

  • Posted a reply to Flood of Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    This issue (which actually started in 3.8.6) remains in 4.0.3. I have fixed it by…

    4 months ago

  • Posted a reply to Do not autopost by cron, on the site WordPress.org Forums:
    I am also experiencing the “Unhealthy Cron Request” issue - it is filling up my…

    4 months ago

  • Posted a reply to 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Just a note to say that 1.5.5 works fine as well.

    6 months ago

  • Posted a reply to 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Happy to report that the development version works fine.

    6 months ago

  • Posted a reply to 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    3.7 gets all the latest security updates - that's why I'm confident to stick with…

    6 months ago

  • Posted a reply to 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Like I say above, I'm running 3.7.21. I'll try the new version - thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I just immediately reverted to 1.5.3, then everything was fine again.

    6 months ago

  • Created a topic, 1.5.4 White Screens My Site, But No PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    The subject line says pretty much everything I can tel…

    6 months ago

  • Posted a reply to Flood of Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    3.8.6 continued to work fine after that date for me. I am certain auto-posting is…

    6 months ago

  • Posted a reply to Flood of Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    Yep - tumblr is where is trying to post (I should have mentioned that). The…

    6 months ago

  • Posted a reply to Flood of Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I'm starting to think that it may be trying to auto-post all my old…

    6 months ago

  • Created a topic, Flood of Error Messages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I have recently been getting tons of error message…

    6 months ago

  • Posted a reply to Two Bugs That Should Be Fixed, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, that;s the same bug. :) I sometimes get the following error in my logs…

    7 months ago

  • Created a topic, Restoring InnoDB Database, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I recently upgraded one of my databases to InnoDB…

    7 months ago

  • Posted a reply to Two Bugs That Should Be Fixed, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Good to know this plug-in is still alive. :)

    8 months ago

  • Posted a reply to It deletes Drafts and Trash posts, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I definitely want to buy this plug-in, as it is by far the most…

    9 months ago

  • Posted a reply to It deletes Drafts and Trash posts, on the site WordPress.org Forums:
    Has this been fixed yet? I was just about to buy the pro version this…

    9 months ago

  • Posted a reply to Cache issues with Relly Simple SSL, on the site WordPress.org Forums:
    I tried 1.57 on WordPress 3.7. (Is it safe to run the latest version on…

    10 months ago

  • Posted a reply to Does This Really Require 4.0?, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, and there's an even greater number of reasons (compatibility with older plug-ins and themes…

    11 months ago

  • Posted a reply to Search Failing with Fatal PHP Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using 5.3.29

    12 months ago

  • Created a topic, Search Failing with Fatal PHP Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Your search didn't work for me - it failed with t…

    12 months ago

  • Posted a reply to Does This Really Require 4.0?, on the site WordPress.org Forums:
    I just tried installing it but unfortunately I still cannot use it, as I'm running…

    12 months ago

  • Posted a reply to Does This Really Require 4.0?, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, that'e even better - thanks!

    12 months ago

  • Posted a reply to Does This Really Require 4.0?, on the site WordPress.org Forums:
    That's what I suspected - I can live with that. Thanks for the quick response.…

    12 months ago

  • Created a topic, Does This Really Require 4.0?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using WordPress 3.7 and do not wish to 'upgr…

    12 months ago

  • Posted a reply to GADWP is not showing correct report for ‘Yesterday’, on the site WordPress.org Forums:
    I strongly suspect there was just a screw-up with Google's API - my stats have…

    12 months ago

  • Posted a reply to GADWP is not showing correct report for ‘Yesterday’, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't updated the plug-in, but for me clearing the cache immediately before midnight the…

    12 months ago

  • Posted a reply to GADWP is not showing correct report for ‘Yesterday’, on the site WordPress.org Forums:
    I tried clearing the cache just before midnight without re-laoding the widget today, and I…

    12 months ago

  • Posted a reply to GADWP is not showing correct report for ‘Yesterday’, on the site WordPress.org Forums:
    Just an update: re-authorising the plug-in made no difference - the last three hours of…

    1 year ago

  • Posted a reply to GADWP is not showing correct report for ‘Yesterday’, on the site WordPress.org Forums:
    The time zone - both in the Google Analytics site and in your plug-in -…

    1 year ago

Plugins