WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 21st, 2020
  • Find me on:
  • Created a topic, TinyMCE console errors, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting these TinyMCE in console https://prnt.sc/…

    2 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    @johndarrel Done

    3 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    All the processes have been followed As I told you earlier I have 5 sites…

    3 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin doesn't hide themes and plugins anymore when you scan URL here https://scanwp.net/

    3 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    Are these guys really reading this?

    3 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    Guys are you not just replying to this?

    3 months ago

  • Posted a reply to Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    I just rolled back to 3.5.01 and now everything is ok. Just sad https://prnt.sc/u75adx

    3 months ago

  • Created a topic, Update has broken my sites, on the site WordPress.org Forums:
    The update released a few hours ago has broken my 5 si…

    3 months ago

  • Created a topic, Adsense, on the site WordPress.org Forums:
    Halo. Does this plugin affect Adense in any way especi…

    3 months ago

  • Posted a reply to Scan stopping, on the site WordPress.org Forums:
    @wfsupport @wfadam Solved. Thank you team Wordfence. Close this

    4 months ago

  • Posted a reply to Scan stopping, on the site WordPress.org Forums:
    @wfsupport @wfadam Please note that I sent 4 reports of 4 websites whose scan is…

    4 months ago

  • Posted a reply to Scan stopping, on the site WordPress.org Forums:
    @wfadam I have 6 sites that their Wordfence is stopping. So I will post each…

    4 months ago

  • Posted a reply to A site with multipple users problem, on the site WordPress.org Forums:
    @johndarrel Thank you. This will greatly help

    4 months ago

  • Posted a reply to “Plugin Abandoned” while Plugin was moved to Pro-Version, on the site WordPress.org Forums:
    @wfsupport I am replying here because my request has been abandoned. Please look at it…

    4 months ago

  • Posted a reply to Scan stopping, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence team. I need your help here. I already send my activity reports you

    4 months ago

  • Created a topic, Scan stopping, on the site WordPress.org Forums:
    I already send my several reports for several websites…

    4 months ago

  • Created a topic, Works, on the site WordPress.org Forums:
    Why is Dfactory not updating all of their plugins to c…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin update, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin has been mu savior. The only problem is it…

    4 months ago

  • Posted a reply to A site with multipple users problem, on the site WordPress.org Forums:
    @johndarrel Yes, /login works perfectly when I switch off Hide wp-login.php path. Although I have…

    4 months ago

  • Posted a reply to A site with multipple users problem, on the site WordPress.org Forums:
    @johndarrel please check user /login and /register on THIS SITE and advice because when I…

    4 months ago

  • Created a topic, A site with multipple users problem, on the site WordPress.org Forums:
    Well. My site has /login and /register for user. I can…

    4 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce product images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @kellymetal this has been solved. Thank you. Please removed or disable all my url's appearing…

    4 months ago

  • Posted a reply to Woocommerce product images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @kellymetal I think there is an issue which is affecting image upload and woocommerce images.…

    4 months ago

  • Created a topic, Woocommerce product images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Halo. My shop page Here Is not displaying images. Even…

    4 months ago