WordPress.org

Profiles

Tim

Profile picture of Tim
  • Member Since: May 1st, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Mobile menu always showing even on desktop, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, glitches when thumbnails are clicked, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Secondary blog page using specific category", on the site WordPress Support Forums:
    Found a plugin that will accomplish the task of displaying the specified category on a…

    11 months ago

  • Created a topic, Secondary blog page using specific category, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Mobile site plugins ignoring my homepage, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, additional videos won't autoplay, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "exporting posts without admin access", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately No. I do not have access to the hosting account. The best I have…

    1 year ago

  • Created a topic, exporting posts without admin access, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, dropdown menu not working in theme, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, make search field a native menu item, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "secure Digital product files", on the site WordPress Support Forums:
    I am currently using wp-ecommerce plugin. It says it dynamically generates the download links to…

    2 years ago

  • Created a topic, secure Digital product files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Video popup plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "errors with versions above 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.youtube.com/watch?v=-POqP9IjPsc also i misspoke. there was one plugin i forgot to test, which seems like…

    2 years ago

  • Posted a reply to "errors with versions above 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried all that and it made no difference. ill check the youtube video.…

    2 years ago

  • Created a topic, errors with versions above 3.6.0, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    no joy browser cache fooled me into thinking it was working.

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    OVERALL update: I had the client check and discovered that URL Rewrite Module is installed…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    ok the glitch in the video has been fixed by reverting to version 3.5.1 of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    that tells me WHERE the problem is but not WHAT the problem is

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    and now when i go to put everything back, i cannot drag and drop widgets…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    also works in stock 2010 with no issues. so the issue is most likely somewhere…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    done. seems to be working normally in 2013 with no plugins. then switched over to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    did not realize the [IMG] shortcode did not work on this forum. screenshots are here:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Causing Issues With Stylesheet?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello all, I am still having this issue. Is anyone knowledgeable enough to help me?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to link analytics", on the site WordPress Support Forums:
    its working now. im getting data. i dont understand why it took a day for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "unable to link analytics", on the site WordPress Support Forums:
    google analytics checked 1 minute after i installed the code, and said the code isnt…

    2 years ago

  • Created a topic, unable to link analytics, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "some iframes don't in wordpress?", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies for wasting your time

    2 years ago

  • Posted a reply to "some iframes don't in wordpress?", on the site WordPress Support Forums:
    i figured it out. idk why it never occurred to me. its a browser issue.…

    2 years ago

  • Created a topic, some iframes don't in wordpress?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Forbidden - do not have permission to access, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. thanks for the help.

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Then why did it work initially but stopped after the update?

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    I am not trying to be rude but there seems to be alot of miscommunication…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    I have deactivated WordPress SEO for you. as far as all in one not using…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    the 33 was a typo. plz disregard

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Ok As i said before, i have WordPress SEO enabled BECAUSE all in one broke.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    and no i do not have any caching plugins installed. not entirely sure what you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Its the homepage, and all in one seo pack is still eneabled. I am running…

    2 years ago

  • Created a topic, upgraded to 2.0.3 and all meta tags vanished, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Unable to use dynamic urls in links, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Ninja Forms not sending emails", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, the site is at http://americanindustrialinc.com/wp

    2 years ago

  • Created a topic, Ninja Forms not sending emails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "submissions not forwarding to email", on the site WordPress Support Forums:
    would love to know how you fixed this, as i am having the same issue

    2 years ago

  • Created a topic, Change required field text, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "CF7 not working on one domain, hosting company says its not their server", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. The last set of links gave me what i needed. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CF7 not working on one domain, hosting company says its not their server", on the site WordPress Support Forums:
    buzztone: I already looked at that and there was nothing in that entire page giving…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CF7 not working on one domain, hosting company says its not their server", on the site WordPress Support Forums:
    Apologies. I should have been more clear. I was in a rush. The form is…

    2 years ago

  • Created a topic, CF7 not working on one domain, hosting company says its not their server, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago