WordPress.org

Profiles

Veerle Verbert

Profile picture of Veerle Verbert
  • Member Since: April 22nd, 2010
  • Antwerp, Belgium
  • www.conimpeto.be
  • Con Impeto
  • @littlekitten on WordPress.org, @veerleverbert on Slack
  • Find me on:

  • Wrote a new post, The WordCamp Weekend: practical info, on the site WordCamp Antwerp:
    Howdy, it's the WordCamp Antwerp weekend! So, what do you need to know? When Saturday June…

    6 months ago

  • Wrote a new post, Enjoy your stay in Antwerp!, on the site WordCamp Antwerp:
    Antwerp is the second biggest city of Belgium. But actually it's quite compact: within a…

    6 months ago

  • Wrote a new post, Why to attend a WordCamp?, on the site WordCamp Antwerp:
    Well, where do I start? A WordCamp is a fun, nice, open and free place…

    8 months ago

  • Wrote a new post, Ready? Ticket sale is open, grab yours now., on the site WordCamp Antwerp:
    Tickets cost as little as €30. This is huge money if you count in French…

    8 months ago

  • Wrote a new post, What to expect?, on the site WordCamp Antwerp:
    A WordCamp is a conference that focuses on everything WordPress. WordCamps are informal, community-organized events…

    9 months ago

  • Joined the organizing team for WordCamp Antwerp

    11 months ago

  • Posted a reply to Archive page not working, on the site WordPress Support Forums:
    if you check the admin for these fake authors, you'll see they have no posts…

    2 years ago

  • Posted a reply to Get this error: Something went wrong with the twitter request: null, on the site WordPress Support Forums:
    had the same thing, for me it was due to proxy & solved it by…

    2 years ago

  • Posted a reply to Uncaught TypeError: undefined is not a function, on the site WordPress Support Forums:
    hello, wanted to join in, had a similar issue, debugged the whole theme & just…

    2 years ago

  • Posted a reply to js error in data-option sortby, on the site WordPress Support Forums:
    Hi John, thx a lot! upgraded to 1.2.1 & all is well i had it…

    2 years ago

  • Created a topic, js error in data-option sortby, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, just perfect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom fields saving but not updating, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same, but here it was only the 'view': in the DB I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Login widget not working on site migrated to WPengine, on the site WordPress Support Forums:
    +1, made my day ;)

    3 years ago

  • Wrote a comment on the post Meetup Sponsorships and Other Local Community Stuff, on the site Make WordPress Community:
    I like the idea of a rotating system; if it's only for a bit of…

    3 years ago

  • Created a topic, Little gem., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Media uploader triggers Error - wp_debug = true,, on the site WordPress Support Forums:
    sure this is the debug-mode issue? sounds like there's something else going on (maybe it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to Media uploader triggers Error - wp_debug = true,, on the site WordPress Support Forums:
    two extra checks: array_key_exists('HTTP_POST_FILES',$GLOBALS) if (array_key_exists('HTTP_POST_FILES',$GLOBALS)) { $upload = $GLOBALS['HTTP_POST_FILES']['async-upload']; $title = substr( $upload['name'], 0,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Dsiplays why the widget is being hidden.., on the site WordPress Support Forums:
    superb, thank you! *removing hack, upgrading* ;)

    3 years ago

  • Posted a reply to implementing the Gravity Form, on the site WordPress Support Forums:
    think you've experiencing (partly) the same problem as me, after logging about everything i found…

    3 years ago

  • Posted a reply to Dsiplays why the widget is being hidden.., on the site WordPress Support Forums:
    OK, WP_DEBUG shouldn't be on in production, but once in a while I need it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Media uploader triggers Error - wp_debug = true,, on the site WordPress Support Forums:
    & another one: line 90 in admin.php. put an extra check there to see if…

    3 years ago

  • Posted a reply to Media uploader triggers Error - wp_debug = true,, on the site WordPress Support Forums:
    posted too soon: it was the killer for me. for now I put a quick…

    3 years ago

  • Posted a reply to Media uploader triggers Error - wp_debug = true,, on the site WordPress Support Forums:
    I get a notice: Notice: Undefined offset: 1 in .../wp-content/plugins/infinite-scroll/includes/presets.php on line 447 could this…

    3 years ago

  • Posted a reply to Chines descriptions in stead of Dutch, on the site WordPress Support Forums:
    sure & thx! as long as the next update has a non-chinese dutch file ;)

    4 years ago

  • Posted a reply to Chines descriptions in stead of Dutch, on the site WordPress Support Forums:
    same here. must be an encoding issue. For the moment, I've replaced the types-nl_NL.mo file…

    4 years ago

  • Posted a reply to Debug warning and notice with new version, on the site WordPress Support Forums:
    that's fast, thanks!!

    4 years ago

  • Posted a reply to Debug warning and notice with new version, on the site WordPress Support Forums:
    having the same issue here. re-installed the last version of AdRotate for now.

    4 years ago

  • Posted a reply to Media Search, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Valera, it doesn't work, maybe because of recent changes in the media library? the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Possible reason why it's not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    sorry to bother: your tabs aren't working in IE7 (have the same issue: all WP…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Lazy Load] Spaces in image urls: thumbs not loaded, on the site WordPress Support Forums:
    the plugin checks explicitly for a space as the end of the src attribute (src…

    4 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails Will Not Lazy Load, on the site WordPress Support Forums:
    maybe you have the same problem as vincej? only I don't know how genesis works..…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Lazy Load] Spaces in image urls: thumbs not loaded, on the site WordPress Support Forums:
    OK, sorry: is a next gen gallery issue: images added through the media library get…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Lazy Load] Spaces in image urls: thumbs not loaded, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Lazy Load] thumbnails NOT loading on ONE page only? cannot isolate, on the site WordPress Support Forums:
    maybe late, but try something like this: $my_thumbnail = get_the_post_thumbnail( $Post->ID, 'single-post-thumbnail-160' ) ; if…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Users Exporter] Error retrieving ...wpue-config, on the site WordPress Support Forums:
    solved! (by mystery or latest update of this really handy plugin ;)

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Users Exporter] Error retrieving ...wpue-config, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Tweet Blender causing problems?, on the site WordPress Support Forums:
    @kirilln my website caused a server crash twice last week, due to numerous calls to…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Sociable] printfriendly doesn't work: pdf & print-buttons, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago