WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 8th, 2006
  • Find me on:
  • Posted a reply to Imsanity media column: Could not retrieve file path, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply @nosilver4u, that should suffice for the time being. Cheers, -lite

    2 months ago

  • Created a topic, Imsanity media column: Could not retrieve file path, on the site WordPress.org Forums:
    We are using Google Cloud Storage for storing media on…

    2 months ago

  • Created a topic, Media Replace not working with Google Cloud Storage, on the site WordPress.org Forums:
    EMR currently doesn't work together with Google Cloud …

    3 months ago

  • Posted a reply to [3.0] High latency on page loads, on the site WordPress.org Forums:
    @planvova I've moved to Ephemeral mode and performance is great now, about 25% faster even…

    4 months ago

  • Posted a reply to [3.0] Currently configured via Network Settings, on the site WordPress.org Forums:
    @planvova The update to 3.0.1 went well and everything is in order now, many thanks…

    4 months ago

  • Posted a reply to [3.0] Currently configured via Network Settings, on the site WordPress.org Forums:
    @planvova Wat i tried this weekend was the following: 1) Upgrade 2.3.2 to 3.0 This…

    4 months ago

  • Posted a reply to [3.0] High latency on page loads, on the site WordPress.org Forums:
    @planvova I would be happy to try this, it would however be great if a…

    4 months ago

  • Posted a reply to [3.0] Currently configured via Network Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @planvova Thank you, one follow-up question in this regard: The network settings are not…

    4 months ago

  • Posted a reply to [3.0] High latency on page loads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @planvova I'm using full Stateless mode. Best regards, -lite

    4 months ago

  • Created a topic, [3.0] High latency on page loads, on the site WordPress.org Forums:
    Using 3.0 the latency on initial page loads increases …

    4 months ago

  • Created a topic, [3.0] Currently configured via Network Settings, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded a multisite installation to v3.0 and i…

    4 months ago

  • Posted a reply to cNAME Setup?, on the site WordPress.org Forums:
    Mr Bass, i don't know if your question is still relevant after 2 months, but…

    5 months ago

  • Created a new ticket, #51056, in Core Trac:
    Fetch_feed parsing of permalinks triggers simplepie preg_match warnings

    5 months ago

  • Closed ticket #48600, in Core Trac:
    Multisite rewrite rules are lost after core network upgrade

    5 months ago

  • Posted a reply to v4.0.1 multisite errors, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it could be that the errors are shown once, we have a lot of…

    11 months ago

  • Created a topic, v4.0.1 multisite errors, on the site WordPress.org Forums:
    Some errors are occurring for v4.0.1 on a multisite in…

    11 months ago

  • Created a topic, [Smush 3.4.2] Multisite – settings not available on subsite, on the site WordPress.org Forums:
    I have enabled Smush for testing on a subsite of a mul…

    1 year ago

  • Created a new ticket, #48600, in Core Trac:
    Multisite rewrite rules are lost after core network upgrade

    1 year ago

  • Posted a reply to CF7 Not sending, on the site WordPress.org Forums:
    One issue that has been preventing CF7 mail from being sent on our systems is…

    2 years ago

  • Posted a reply to [v1.2.4] Sendgrid + Contact Form 7 issues, on the site WordPress.org Forums:
    Update: i found out that this seems to be caused by using the API method…

    3 years ago

  • Posted a reply to [v1.2.4] Sendgrid + Contact Form 7 issues, on the site WordPress.org Forums:
    Update: the Test mail i sent with a manual \r\n is received as such: Content-Type:…

    3 years ago

  • Posted a reply to [v1.2.4] Sendgrid + Contact Form 7 issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply Slava. The default Email Test (single line) works okay. However, when…

    3 years ago

  • Created a topic, [v1.2.4] Sendgrid + Contact Form 7 issues, on the site WordPress.org Forums:
    WP Mail SMTP: 1.2.4 Since recently we are seeing issu…

    3 years ago