WordPress.org

Profiles

litbea

Profile picture of litbea
  • Member Since: February 8th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Can't find SCTE in control panel", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here with WP 4.1, there is no SCTE in my installation using a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not redirecting to course lessons but to sample post", on the site WordPress Support Forums:
    I think the problem is caused because I installed two instances of WordPress in the…

    8 months ago

  • Created a topic, Not redirecting to course lessons but to sample post, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not working with woocommerce 2.1 and WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    I think the problem is caused by my theme. It's from Elegant Themes and there…

    10 months ago

  • Created a topic, Not working with woocommerce 2.1 and WP 4.0, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Wrong redirect after editing the form", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks azekry for looking into int. I'm glad you solved it, I was using a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong redirect after editing the form", on the site WordPress Support Forums:
    I meant "...I'd expect to stay on that PAGE..."

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong redirect after editing the form", on the site WordPress Support Forums:
    I can't post a link to the form, it happens in the admin area. For…

    1 year ago

  • Created a topic, Wrong redirect after editing the form, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Excerpt in Widget", on the site WordPress Support Forums:
    I think it's working now!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Excerpt in Widget", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, is it possible to make the "[..]" link to the full testimonial? Thanks Eduardo

    1 year ago

  • Created a topic, Simple, effective, just works, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just attaching photos", on the site WordPress Support Forums:
    SO you think maybe other plugin is causing the problem? I'll have a look. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just attaching photos", on the site WordPress Support Forums:
    There you are, thnaks for the troubleshooting!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just attaching photos", on the site WordPress Support Forums:
    I meant all of them in the same email.

    2 years ago

  • Created a topic, Just attaching photos, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Accordion titles two lines tall", on the site WordPress Support Forums:
    Solved! Thanks a lot Curtiss.

    3 years ago

  • Created a topic, Accordion titles two lines tall, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Bug?] 2.9.2 scaling images bug, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WPBook] Caught exception: User must have accepted TOS", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, error does not shows after update to 1.5.5

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WPBook] Caught exception: User must have accepted TOS, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago