WordPress.org

Profiles

Lindsay Heydon

Profile picture of Lindsay Heydon
  • Member Since: October 14th, 2010
  • @lindsay-heydon on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Hide Free Shipping when a Shipping Class selected", on the site WordPress Support Forums:
    OK, great thanks Mike. Worked it out. To anyone else, posting the below to help.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Hide Free Shipping when a Shipping Class selected", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can see the various instance IDs... not sure how to add those IDs…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Hide Free Shipping when a Shipping Class selected", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if I should resurrect this here (just tell me if I'm wrong to…

    3 months ago

  • Created a topic, Couldn't have created my membership site without it, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Saving Data for logged in user", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I really thank you for your help, it must be me - I'm still…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Saving Data for logged in user", on the site WordPress Support Forums:
    OK... it doesn't keep the data in the form... the form wipes out the user's…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Saving Data for logged in user", on the site WordPress Support Forums:
    So the shortcode [CP_CALCULATED_FIELDS_USER_SUBMISSIONS_LIST] keeps exactly the original form created in CFF on display.... just…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Saving Data for logged in user", on the site WordPress Support Forums:
    I checked the Users add on but it does not seem to save the data…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Saving Data for logged in user", on the site WordPress Support Forums:
    OK, the add on sounds ideal in that logged in users will save their forms…

    7 months ago

  • Created a topic, Saving Data for logged in user, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Editor Access, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Booking System Pro - can't exclude the js", on the site WordPress Support Forums:
    YAY, you're so clever. Worked a treat. I'd tried the plugins/dopbsp/ earlier (without final /)…

    8 months ago

  • Created a topic, Booking System Pro - can't exclude the js, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Good plugin, easy to setup, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Map popout doesn't dismiss", on the site WordPress Support Forums:
    Just installed, on phone atm. Has the new skin been installed? Bit of a must…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Tracking down a js file to exclude.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frank... Thanks for your help. 1) Browser's error codes for JS. Couldn't find any.…

    10 months ago

  • Created a topic, Tracking down a js file to exclude., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Please don't retire this plugin!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "ModSecurity and dissapearing icons after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Will do, thanks for letting me know.

    11 months ago

  • Posted a reply to "ModSecurity and dissapearing icons after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    No problem at all.

    11 months ago

  • Posted a reply to "ModSecurity and dissapearing icons after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    OK, installed and been testing on my site. All seems right with the world again.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "ModSecurity and dissapearing icons after latest update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all your help with this. I've gone back and reverted to the earlier…

    11 months ago

  • Created a topic, ModSecurity and dissapearing icons after latest update, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Icon Disappeared With Update", on the site WordPress Support Forums:
    OK, one thing that I've noticed since the update... ModSecurity was firing and blocking my…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Icon Disappeared With Update", on the site WordPress Support Forums:
    Also having same issue with Genesis with child theme. Sites that I haven't yet updated…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Hide Free Shipping when a Shipping Class selected", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: Now seems to be working (code used - https://gist.github.com/ChromeOrange/9486596 ). FYI did three things.…

    12 months ago

  • Created a topic, Hide Free Shipping when a Shipping Class selected, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Redirect URLs to open new page\tab", on the site WordPress Support Forums:
    That's great. Worked a treat. Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect URLs to open new page\tab, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add HTML to the Slide's Description", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved, many thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add HTML to the Slide's Description", on the site WordPress Support Forums:
    Hi... my site is under development but here is the code <a href="/about-sarella/">Learn More</a> My…

    1 year ago

  • Created a topic, Add HTML to the Slide's Description, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider full width but caption contained within inner wrapper", on the site WordPress Support Forums:
    It's behind a coming soon plugin atm. I'll find your email address (requested via your…

    1 year ago

  • Created a topic, Slider full width but caption contained within inner wrapper, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not posting to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    This looks interesting.... http://stackoverflow.com/questions/8855361/fb-opengraph-ogimage-not-pulling-images-possibly-https Think my case is also linked to https issue. Just in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not posting to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did look at all the FAQs. But not sure how to change the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not posting to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    After further investigation and testing in Settings using New Post to Social networks... if the…

    1 year ago

  • Created a topic, Not posting to Facebook, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, archive-product.php version 0.9.8 is out of date, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Obfuscate Email, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No classes", on the site WordPress Support Forums:
    Oops, should be You end up with <br> for spacing...

    2 years ago

  • Posted a reply to "No classes", on the site WordPress Support Forums:
    It's when you are just using the 'default' short code - [wp_paypal_payment]. You end up…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No classes", on the site WordPress Support Forums:
    <br> Sorry forgot the code for above..

    2 years ago

  • Created a topic, No classes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Light, small and it works., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTTPS Setting", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTTPS Setting", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for the extra information. Very helpful.

    2 years ago

  • Posted a reply to "HTTPS Setting", on the site WordPress Support Forums:
    I've added cookies to bypass wc_session_cookie woocommerce_cart_hash woocommerce_items_in_cart wp_woocommerce_session_ and all seems to work well.…

    2 years ago

  • Created a topic, HTTPS Setting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid plugin header", on the site WordPress Support Forums:
    Same here... I've uninstalled.

    2 years ago

Plugins