WordPress.org

Profiles

lieke_d

Profile picture of lieke_d
  • Member Since: March 17th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, it seems like the connection between blog 1 and blog 2 had disappeared, although…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - it works almost perfectly now. There's a small issue with the hreflang &…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is correct.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you're right - it did. The (double) hreflang tags are gone when that's commented…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried that - I don't see any changes or consequences.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    The entire function, from [function my_print_something()] to the end?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I cannot help if I don't get answers ;) I thought I did that with…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    That is correct. The default blog has id 1, the other two blogs are correctly…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    There's this: } function my_msls_blog_collection_get( $arr ) { $arr = array(); foreach ( array( 1,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure, it's been a while since I installed the plugin for the first…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin is network-active and I didn't add any new sites.

    4 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Flexible plugin, excellent support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Feature request: hreflang support", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, that code works like a charm. Thank you very much.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    My bad, it was a wrong setting indeed.

    1 year ago

  • Created a topic, Feature request: hreflang support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    It links to the subdomain in stead of the mapped domain now, though. Is there…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    It worked like a charm, thanks for your help!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Will give it a try later today - thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Should I add that to functions.php? And it should stay in there?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, ok. There are multiple admins. The plugin has been installed and configured by the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean admin user or admin interface? MSLS has been configured via 'WP Admin…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's correct.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have saved the configuration in both. Here's a link to one of the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I do, I followed the instructions listed at https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher/wiki/Plugin-installation-and-activation Is there anything else that…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    I tried it with one user at first. I had to re-install the plugin once,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Connecting blogs", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried both - with different users and with the same user.

    1 year ago

  • Created a topic, Connecting blogs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago