WordPress.org

Profiles

lewong

Profile picture of lewong
  • Member Since: January 31st, 2006
  • @lewong on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "This Version of Jetpack Breaks My Site With a 500 Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    @Jeremy Herve No problem with 4.0.2, Thank you.

    4 months ago

  • Posted a reply to "This Version of Jetpack Breaks My Site With a 500 Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    I had a 500 error too on my site, lesliewong.us, after I updated to Jetpack…

    4 months ago

  • Posted a reply to "App Passwords Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you.

    3 years ago

  • Posted a reply to "App Passwords Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I apologize - it is working now. I have had this problem before and it…

    3 years ago

  • Created a topic, App Passwords Not Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] Breaks Lightbox 2 v.2.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    Joost, I was running v4.00 when you checked. I installed 4.06 and it works with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] Breaks Lightbox 2 v.2.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the 4.04 Google Analytics for WordPress and I get the same error with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] Breaks Lightbox 2 v.2.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    Joost, thanks. My site is lesliewong.us/blog

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Analytics for WordPress] Breaks Lightbox 2 v.2.9.2, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Error loading stylesheet: An XSLT stylesheet does not have an XML mime", on the site WordPress Support Forums:
    I have had this problem since upgrading to 2.8 and 2.8.1. What has worked for…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Bug fix for Sitemap Generator for WordPress 3.0b6", on the site WordPress Support Forums:
    thanks, 7inspirations. drmike pointed out your solution to me (I had asked about this in…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Sitemap Rebuilds but Sitemap Tab is Empty", on the site WordPress Support Forums:
    drmike, thanks, it worked for me.

    9 years ago

  • Created a topic, Sitemap Rebuilds but Sitemap Tab is Empty, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago