WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 12th, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Not working for big sites !, on the site WordPress.org Forums:
    I bought the premium version of this plugin for $69 an…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Data error in PageSpeed Insights, on the site WordPress.org Forums:
    This happens to me when I scan a page with an embedded Facebook video. @cellczs…

    1 month ago

  • Posted a reply to Empty HTML elements instead of images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you. It was fixed already. Apparently there were some issues with file permissions…

    1 year ago

  • Created a topic, Empty HTML elements instead of images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am a pro version users and I'm having iss…

    1 year ago

  • Posted a reply to Terrible support, I have not received an answer., on the site WordPress.org Forums:
    I agree. They take an awful amount of time to respond. You have to insist…

    1 year ago

  • Posted a reply to New Error Message – “Media-Level Feedback No Longer Supported”, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed this error by disabling Image likes and comments from General options tab.

    1 year ago

  • Created a topic, Support for premium users?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I've been reaching to the premium support t…

    2 years ago

  • Posted a reply to Video Link Cover, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome! Exactly what I was looking for ☺ Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Video Link Cover, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Does this plugin (free or pro version) supp…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove subtitile, on the site WordPress.org Forums:
    It worked for me ☺ Thank you!

    3 years ago

  • Created a topic, JpegOptim better than TinyJPG?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I think JpegOptim does a better lossy compression…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images don’t optimize: remain “in progress”, on the site WordPress.org Forums:
    Yes! That did the trick! Thank you so much! Awesome plugin and support team!

    3 years ago

  • Posted a reply to Images don’t optimize: remain “in progress”, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I just retried with the latest version (3.2.4) and with Parallel mode disabled and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images don’t optimize: remain “in progress”, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, btw, there's nothing in the queue debugging page under the Media menu. It actually…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images don’t optimize: remain “in progress”, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your fast response! This is what I got: ewww_image_optimizer_gallery_support() ewww_image_optimizer_admin_init() ewww_image_optimizer_cloud_init() ewww_image_optimizer_upgrade()…

    3 years ago

  • Created a topic, Images don’t optimize: remain “in progress”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Images aren't uploading. They show in the M…

    3 years ago

  • Posted a reply to Help identifing location of malware, on the site WordPress.org Forums:
    Hi pabloec, did you manage to fix this? I found this malware on my site…

    4 years ago