WordPress.org

Profiles

lesliekirk

Profile picture of lesliekirk
  • Member Since: April 4th, 2007
  • @lesliekirk on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Theme is officially in the repo but only works with WP4.4", on the site WordPress Support Forums:
    @Shapeshifter 3 EXACTLY what @Bego Mario Garde said. Why was this even released if it's…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor(s) stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    In my case, it turned out to be something that the host had done -…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Theme is officially in the repo but only works with WP4.4", on the site WordPress Support Forums:
    In the latest release New version of Twenty Sixteen - 0.1.20151012, the Readme.txt states the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Theme is officially in the repo but only works with WP4.4", on the site WordPress Support Forums:
    I can no longer preview anything. I get the same warning: "Twenty Sixteen requires at…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Once again, I completely lost the site, no admin, nothing. This has happened to this…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    PLEASE PULL THIS THEME UNTIL YOU HAVE A STABLE VERSION!!! I just updated to Version…

    7 months ago

  • Posted a reply to "text editor disappeared and 'apparent' no content on page", on the site WordPress Support Forums:
    Your problem sounds very similar to what I've been experiencing. My Visual editor disappeared after…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor(s) stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    My host has pointed me towards this thread https://wordpress.org/support/topic/admin-js-console-error-load-scriptsphp-blocking-ajax-cant-edit-pages?replies=6 for my Visual editor that is…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Admin JS console error: load-scripts.php - Blocking ajax & can't edit pages", on the site WordPress Support Forums:
    My host has pointed me towards this thread because the Visual editor is not working…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't get it to show in editor!", on the site WordPress Support Forums:
    Something deep inside my up to date installation of WordPress is preventing both the TinyMCE…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated to the latest release - it didn't break anything. I can also say,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm, I was thinking it was ready for prime time, that would explain the really…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I'll give it a shot. I'm getting a little concerned about this theme, they seem…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Did the last update kill my WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I just upload the previous version of Twenty Sixteen and my site is back. Not…

    7 months ago

  • Created a topic, Did the last update kill my WordPress?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor(s) stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    I had taken a peek at the permissions and they looked right to me, so…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor(s) stopped displaying", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to be failing to load a number of CSS files (I changed the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Editor missing (1and1) (SmallBiz theme)", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrew, I have started a new post.

    7 months ago

  • Created a topic, Visual Editor(s) stopped displaying, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Editor missing (1and1) (SmallBiz theme)", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it was working. When did it quit? Sometime after 09/07/2015. There have been a…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Editor missing (1and1) (SmallBiz theme)", on the site WordPress Support Forums:
    Sigh... still no joy. Clearing my browser cache is getting old...

    7 months ago

  • Posted a reply to "Editor missing (1and1) (SmallBiz theme)", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to dog pile onto this even though I have a different host and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't get it to show in editor!", on the site WordPress Support Forums:
    Using WordPress version 4.3.1 with the Twenty Sixteen theme (with a child theme). I am…

    7 months ago

  • Created a topic, Must have!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Can't connect with Twitter, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Twitter accounts", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried the wp4-updates.zip with the updates to Social. Got the message to update…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Twitter accounts", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to report - I STILL cannot link my Twitter account to the Social plug-in.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Twitter accounts", on the site WordPress Support Forums:
    I can't believe this is happening again. I have had this problem before and it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sign in with Twitter has no affect", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I'm not getting an error, but I'm still getting my Twitter account to sync…

    2 years ago

  • Created a topic, Sign in with Twitter has no affect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank configuration page", on the site WordPress Support Forums:
    Let me know if you find something user friendly out. I've got the same blank…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't add to Facebook Page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Spectrum] Why is it different than WordPress.com version", on the site WordPress Support Forums:
    That much I figured - I guess it's the "hook" to keep them at WordPress.com…

    5 years ago

  • Created a topic, [Theme: Spectrum] Why is it different than WordPress.com version, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "How do I clear the message: "Automated update has failed."", on the site WordPress Support Forums:
    What if no hidden .maintenance file exisits? I have looked high and low for this…

    6 years ago

  • Posted a reply to "n automated WordPress update has failed to complete - please attempt the update", on the site WordPress Support Forums:
    What if it's not there? I can see other "hidden" type files but don't see…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Page Permalink does not show html extension", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue - I've read and reread the "Pages don't follow the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WPG2] Image Chooser not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, this problem seems to have come back even using IE7. I've tried Firefox, Safari,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Differences in methods to increase PHP and WordPress memory?", on the site WordPress Support Forums:
    May I ask, why is using the wp-settings.php better? I have used the wp-config.php method…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WPG2 Breaks WP admin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm narrowing some of the problems down to another plug-in I had installed. Now with…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox/Slimbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using wp e-commerce but am trying to use the WPG2 plug-in to display…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Lightbox 2 problems", on the site WordPress Support Forums:
    I've been having problems with getting Lightbox to work on the new installs of version…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WPG2 Breaks WP admin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still baffled why this plug-in works great in the other WordPress installs and not…

    6 years ago

  • Created a topic, WPG2 Breaks WP admin, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, No Recent Posts Widget?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Hybrid 0.7 update broke site", on the site WordPress Support Forums:
    ColletteG I had to roll back to version 0.6.1. I had a backup copy of…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Daiko's YouTube Widget] errors on 2.7 install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip regarding parsing the YouTube RSS. That is the exact problem I…

    6 years ago

  • Created a topic, Hybrid 0.7 update broke site, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WPG2] Fatal G2 error: (ERROR_MISSING_OBJECT)", on the site WordPress Support Forums:
    My issue appears to be different: Fatal G2 error Here's the error from G2: Error…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Menu Creator] Need to style menu title tag, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago