WordPress.org

Profiles

leosampieri

Profile picture of leosampieri
  • Member Since: January 10th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Need to anchor a block with a menu element", on the site WordPress Support Forums:
    I mean, I want to do the same as it's been done here: http://demo.athemes.com/moesia/#services when…

    3 months ago

  • Created a topic, Need to anchor a block with a menu element, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Anchoring a slider button with a portfolio category", on the site WordPress Support Forums:
    hi! I mean the buttons in the sliders, sorry. Thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't see the comments in Maskitto", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, only for pages ! Thanks !

    4 months ago

  • Created a topic, Can't see the comments in Maskitto, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Anchoring a slider button with a portfolio category, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    yes, of course. I'll try it. I'll be waiting for the link. Thanks !

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Hi!, I couldn't. I tried several times, but the system won't register the title I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is, online, www.belgranostudio.com Thanks !

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    The blank in one of the services block is solved; i don't know how though.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    It's 5.4.24

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, i'm getting this: Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home2/belgrano/public_html/wp-content/themes/maskitto-light/inc/template-tags.php on line 892

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    Hi!, thanks! Should I rewrite the old files via FTP? Cheers !

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    OK; I'll give it a try. Thanks a lot !

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blanks in services widget", on the site WordPress Support Forums:
    In Chrome it's OK; but in Firefox it used to be OK too... Any ideas?…

    4 months ago

  • Created a topic, Blanks in services widget, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks. Anything I might help with, please let me know. Here's one of the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Hello! here I'm sending you some screenshots. Hope it helps! Thanks a lot for your…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    hello ! VersiĆ³n: 2.0.1

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    OK; thanks a lot !

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    You'd need to login wouldn't you?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Hello!, it's not online yet...

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't set titles in services and portfolios", on the site WordPress Support Forums:
    Hi!, nope. I couldn't. Any ideas? Thanks !!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Home Slider linking to another section in home page", on the site WordPress Support Forums:
    Solved. I used a text widget for the html code and then made a personalized…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Home Slider linking to another section in home page", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I'll refrase. How can I anchor a slider to another section of the front…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Inserting anchors for top menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi!, and how do you do it when you have more than one #services id,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Button #link on Home Page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! The "page button" panel doesn't appear in the new pages that I try to…

    4 months ago

  • Created a topic, Can't set titles in services and portfolios, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Home Slider linking to another section in home page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Contact Form 7 not working on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, M. I'm noticing that a network is really useful, but it's better to keep…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Contact Form 7 not working on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deactivating the plugins one by one. Buddypress is in conflict somehow with the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Contact Form 7 not working on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    hello, mika. thanks for your constant help. belgranostudio.com appears as my main domain; i dont…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Contact Form 7 not working on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Hi !!, I'm on JustHost. The error is the red one, the one that says…

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin Contact Form 7 not working on subdomain, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    It looks almost identical. Anyway, I'm relying on Cloudflare to make my sites faster; I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I used this. Dont remember where I got it from. ## EXPIRES CACHING ## <IfModule…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, same theme. Same plugins. I'll check what you're saying. Thanks !

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Here are the results of gmetrix, http://gtmetrix.com/compare/5wbxh1it/cPIGGvRO

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Right now, and for a couple of hours, i'm gonna have the sites online.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    They're belgranostudio.com and online.belgranostudio.com But I've got them behind a 'comming soon' plugin, until they're…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    And yet it marks in the subdomain some issues that it doesn't on the main…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding expires headers in wordpress multisite", on the site WordPress Support Forums:
    YSlow gives me very different metrics, between the main site and the subdomain... thanks !

    3 years ago

  • Created a topic, Adding expires headers in wordpress multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Finally I did the replacement in the wp_x_posts tables, with this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/search-and-replace/ You have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Solved. So this is what happened, when I set the subdomain wildcards, the justhost cpanel…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps it's useful to say that I've been using the site you sent me: http://www.whatsmydns.net/#A/…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Mika, thanks again. I believe I did set the wildcards, using this instructions from…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    I've consulted Justhost, and they've found nothing strange on their side.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried disabling all the plugins, but it didn't work.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Host Transfer Domain Changing", on the site WordPress Support Forums:
    OK. So I've set up the wildcard with no problems. It has improved a bit…

    3 years ago