WordPress.org

Profiles

leahtams

Profile picture of leahtams
  • Member Since: March 13th, 2014
  • @leahtams on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Hero Backstretch, on the site WordPress Support Forums

    16 hours ago

  • Posted a reply to "Compatibility with WP 4.6/OnePress", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out--needed to go into plugin settings and select the areas!

    4 days ago

  • Posted a reply to "Compatibility with WP Page Widgets", on the site WordPress Support Forums:
    It is compatible! Yay!

    4 days ago

  • Created a topic, Compatibility with WP 4.6/OnePress, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Created a topic, Compatibility with WP Page Widgets, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Font not Rendering after WP 4.6 Update", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, thank you so much! That fixed it!!

    6 days ago

  • Posted a reply to "Font not Rendering after WP 4.6 Update", on the site WordPress Support Forums:
    If it helps, an example page where this is happening is coplacdigital.org/resources/digital-tools-and-resources. But Open Sans…

    6 days ago

  • Created a topic, Font not Rendering after WP 4.6 Update, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Custom CSS Only Rendering for Me, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Presentation Page: Site Header, Menu Alignment, Mouseovers", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved. For anyone having these issues: Go to Appearance > Parabola Settings > Miscellaneous Settings…

    2 years ago

  • Created a topic, Presentation Page: Site Header, Menu Alignment, Mouseovers, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Changing Alignment of Jumbo Headline, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Colors Not Rendering Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect! Thank you so much for all your help! :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Colors Not Rendering Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    That would be great!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Colors Not Rendering Correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, that's great to hear! It's a bit odd because I can view the blue…

    2 years ago

  • Created a topic, Link Colors Not Rendering Correctly, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changing Main Content Font on Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this topic is resolved! :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Changing Main Content Font on Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thank you! I do have one more question--also in the body of my pages,…

    2 years ago

  • Created a topic, Changing Main Content Font on Pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago