WordPress.org

Profiles

ldelre

Profile picture of ldelre
  • Member Since: February 2nd, 2009
  • @ldelre on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Design don't change, on the site WordPress Support Forums:
    I can't tell. The only plugin that mentions a cache is the Wordfence plugin. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Design don't change, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, I think. I have lost graphics, but the numerals still…

    1 year ago

  • Created a topic, This is an easy way to add ratings and top posts at the same time., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to RSS Feed- Feedburner feed not found, 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I learned a few things today. Blog RSS's are meant for posts. I guess…

    5 years ago

  • Posted a reply to RSS Feed- Feedburner feed not found, 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    I ran into the same problem. I got rid of all the white lines in…

    5 years ago

  • Posted a reply to How to keep wordpress static homepage full url ?, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I have an update. A couple of important things: 1. Settings > static page…

    5 years ago

  • Posted a reply to How to keep wordpress static homepage full url ?, on the site WordPress Support Forums:
    The Page Links To plugin did not do the job for me, but since I…

    5 years ago

  • Posted a reply to Warning: array_keys() [function.array-keys]:, on the site WordPress Support Forums:
    This worked for me: wp-options > option_name > widget_text Removed the widget_text, as advised.

    8 years ago

  • Posted a reply to restoring database, on the site WordPress Support Forums:
    Oh come on, someone has a clue. I've checked the manual and I can't find…

    8 years ago

  • Posted a reply to mysql database restored but wordpress acting like new instal, on the site WordPress Support Forums:
    I had the exact same problem with a site at Verio, and I used "bigdump"…

    8 years ago

  • Created a topic, Backup/Import Database works, but missing all content, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago