WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: September 15th, 2009
  • @lbartley on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Make popup appear only after clicking "Contact Us" link, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Renaming Login Page not working on sub-sites, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't map a domain after WP 4.0 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Brad- I'm using Weaver Pro and loving it. I'm still learning but once you…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can't map a domain after WP 4.0 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. My issue was a dumb typo. Working fine now.

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite, wordpress 4.0 & MU Domain Mapping, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. My issue was a dumb typo. Working fine now

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite, wordpress 4.0 & MU Domain Mapping, on the site WordPress Support Forums:
    I've been using this plugin since the start of my multisite and have 38 domains…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't map a domain after WP 4.0 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook Spam Comments, on the site WordPress Support Forums:
    I just started seeing the same thing on one of my sites today. Mine appear…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update broke my sites, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mkillian and Samuel. I was able to remove the plugin through my cpanel file…

    3 years ago

  • Posted a reply to Update broke my sites, on the site WordPress Support Forums:
    No- Going to http://validitymag.com/wp-admin/ produces the error described in my last post.

    3 years ago

  • Posted a reply to Update broke my sites, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to delete the plugin from my Multisite but one of my single…

    3 years ago

  • Created a topic, Update broke my sites, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Search Meter] not getting any search results, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem (no search results) but nobody seems to be maintaining this…

    4 years ago

  • Created a topic, Capability Manager and Galleries, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago