WordPress.org

Profiles

laz0rama

Profile picture of laz0rama
  • Member Since: March 15th, 2008
  • @laz0rama on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "plugin references old post2cat table, which no longer exists", on the site WordPress Support Forums:
    i just found this page on wordpress.org: https://wordpress.org/support/topic/plugin-customizable-post-listings-v301-released?replies=3 it says there is a newer version…

    6 days ago

  • Created a topic, plugin references old post2cat table, which no longer exists, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, Add additional static sitemap file to generated sitemaps?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Where are additional pages?", on the site WordPress Support Forums:
    i did find it, in the generated file "/sitemap-externals.xml". i forgot all the sitemap files…

    1 month ago

  • Created a topic, Where are additional pages?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    brain-dead, that's me. i figured it out. turns out it was merely a current working…

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    nevermind the last comment, i am braindead. i was logged into a different db!

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    hmmmm... now i'm really confused. i just manually created a new category, i can see…

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    by entering the edit url directly in the address bar: http://domain.com/wp-admin/post.php?post=1016&action=edit where i put the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    @clarion: thanks for the thoughts. no new plugins have been installed, although i probably should…

    2 months ago

  • Posted a reply to "wp_insert_post appears to work, but no post on site", on the site WordPress Support Forums:
    @shariqkhan2012: thanks for the response. no, the posts do not appear in the dashboard. when…

    2 months ago

  • Created a topic, wp_insert_post appears to work, but no post on site, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Google Sitemap XML] admin settings - does not appear!", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: your plugin was actually not even activated, even though i tried. i just checked…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Google Sitemap XML] admin settings - does not appear!", on the site WordPress Support Forums:
    well, since i can't manually generate it, i just edited a post. when i load…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] plugin causing segfault, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Google Sitemap XML] admin settings - does not appear!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "ADD NEW POST not working right in latest version", on the site WordPress Support Forums:
    no response to this eh? i am having add post problems too, and might be…

    4 years ago

  • Created a topic, sub-page slug vs sub-category slug, wordpress priority, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, category and post url issues, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, how to insert post directly into database, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Frequent "Page Not Found" errors on admin pages, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Page Not Found - When I click on my home page, automatically redirected", on the site WordPress Support Forums:
    if you are using the redirection plugin, try disabling it.

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: mbr-mortgage-rate-widget] Plugin Repository Process, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "plugin submission status?", on the site WordPress Support Forums:
    seems pretty lame - if someone is going to take responsibility for the repository, you'd…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Release a Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    did you ever get a response after submitting your plugin? i submitted one like a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "plugin submission status?", on the site WordPress Support Forums:
    wow, nobody can help me with this? can anyone point me at a better way…

    6 years ago

  • Created a topic, plugin submission status?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.7 Missing Page Templates", on the site WordPress Support Forums:
    ok, i have found something very unintuitive yet quite obvious. in 2.7, when adding or…

    7 years ago

  • Posted a reply to "problem with permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    btw, i just saw something else disturbing. i am using 2.7, and in the admin…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Page permalinks without hierarchy (parents)", on the site WordPress Support Forums:
    i'd also be interested in this, if possible. thanks!

    7 years ago

  • Posted a reply to "problem with permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    i would have long since done that already, but it only allows you to change…

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.7 Missing Page Templates", on the site WordPress Support Forums:
    no page templates in default theme either. seems a wp issue?

    7 years ago

  • Created a topic, problem with permalinks, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.7 Missing Page Templates", on the site WordPress Support Forums:
    i am having the same problem, on 2.7. i tried switching themes, including to the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Category title and meta description tags", on the site WordPress Support Forums:
    no answer for this one, eh? i am having the same issue, and deciding how…

    8 years ago

  • Posted a reply to "html title tag acting very weird", on the site WordPress Support Forums:
    Duh!!!! the all-in-one-seo plugin is in use, and it was the culprit. it was set…

    8 years ago

  • Created a topic, html title tag acting very weird, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Trouble with permalinks for posts", on the site WordPress Support Forums:
    thanks hotkee, i think that actually worked. duh! clearly i am not fully versed on…

    8 years ago

  • Created a topic, Trouble with permalinks for posts, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "category archives", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the quick reply! i am using the anaconda theme, which has been modified…

    8 years ago

  • Created a topic, category archives, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "400 Bad Request when trying to update permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... i am trying out wordpress for the first time, and i get the same…

    8 years ago