WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 10th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Menu Item with Custom Link Changes Colour when Clicked, on the site WordPress.org Forums:
    No luck Andrew but I have narrowed it down to a conflict with the Open…

    1 day ago

  • Posted a reply to Menu Item with Custom Link Changes Colour when Clicked, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply Andrew. Unfortunately neither the custom CSS or excluding the style sheet…

    1 day ago

  • Created a topic, Menu Item with Custom Link Changes Colour when Clicked, on the site WordPress.org Forums:
    Hi On this website, when the menu item 'ROYAL ARCH' is…

    1 day ago

  • Posted a reply to NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I didn't check out the information on the forum. I'll have a look tomorrow.

    2 days ago

  • Posted a reply to NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    I have not seen any red writing.

    2 days ago

  • Posted a reply to NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    If Yoast is deactivated the NextGen Gallery can be added. Yoast can then be reactivated…

    2 days ago

  • Posted a reply to NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Yep. I had to leave TinyMCE Advanced and Black Studio TinyMCE Widget activated otherwise the…

    2 days ago

  • Posted a reply to NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew Did as you suggested. With all non Siteorigin and NextGen plugins disabled the…

    2 days ago

  • Created a topic, NextGen Galleries Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi When inserting a NextGen Gallery into a page (Row/V…

    2 days ago

  • Created a topic, Gallery Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    I have just tried to add a new gallery to a page but a…

    2 days ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Don't you guys ever sleep? All working now. Thank you. Excellent support!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Andrew. Good to know the issue has been acknowledged.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    No I opened the page with the button widgets. Opened one of the button widgets…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I checked using Chrome, Edge and Firefox, clearing the cache before each test but no…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. I've installed and activated the beta release but it hasn't made any difference. As…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    uh oh I have just looked at another site and all the buttons which had…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I have just manually changed the button and button text colours and it looks OK.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Here it is Andrew https://we.tl/t-1fW5En0QwE

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Yes with all non SiteOrigin plugins deactivated, the layout downloaded. If you let me have…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex I have tried to download the layout again without success. I checked Wordfence…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    OK. Will do. Thanks.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that was the button I was clicking. Thanks for sticking with this. However, as…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried that Andrew but when I click "Download Layout" a message briefly appears which…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think I can do that because the page consists of a number of…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    That is the one button where I have changed the colours.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I have cleared the cache and deactivated both plugins

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I have just noticed that it only happens on the home page. The other pages…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    No. Clearing the cache of each of them makes no difference.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    aaah. OK. I have that update installed but it didn't resolve the issue for me.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your quick response. However I can't see a new release. The latest I…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Buttons have disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    The SiteOrigin buttons have disappeared just leaving t…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Google Maps Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew Thanks for getting back to me. I have checked the link you provided…

    2 months ago

  • Created a topic, Google Maps Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I understand that Google will be changing the way w…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image size, on the site WordPress.org Forums:
    That worked perfectly. Thank you so much for your excellent support.

    3 months ago

  • Posted a reply to Image size, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for getting back to me. I am talking about a question featured image. http://essexfreemasons.org.uk/quiz/

    3 months ago

  • Created a topic, Image size, on the site WordPress.org Forums:
    Hello First of all, thanks for a great quiz plugin. Th…

    3 months ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress.org Forums:
    If you need a registration plugin, this is the one to …

    4 months ago

  • Posted a reply to Can the results be re-set?, on the site WordPress.org Forums:
    Aaaah. All sorted now. Thank you.

    5 months ago

  • Posted a reply to Can the results be re-set?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. I have just tried again but no luck. I used WinSCP to ftp into…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can the results be re-set?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for taking the time to reply but unfortunately I do not have an option…

    5 months ago

  • Created a topic, Can the results be re-set?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thanks for the HD Quiz Save Results plugin. Is ther…

    5 months ago

  • Posted a reply to Migrate / Copy Quizzes to New Install?, on the site WordPress.org Forums:
    It's OK. Working now. Sorry for the bother.

    5 months ago

  • Posted a reply to Migrate / Copy Quizzes to New Install?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for describing the method. I tried it and successfully imported my quiz from…

    5 months ago

  • Created a topic, Redundant box in list view, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Most is working great except that in the list view …

    8 months ago

  • Posted a reply to Website refused to connect, on the site WordPress.org Forums:
    I have just found that iThemes Security was blocking the preview.

    8 months ago

  • Posted a reply to Website refused to connect, on the site WordPress.org Forums:
    Hi That website does have your plugin installed and activated. Here is a screenshot from…

    8 months ago

  • Posted a reply to Website refused to connect, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, should have also said that (presumably because of this) I cannot use any of…

    8 months ago

  • Created a topic, Website refused to connect, on the site WordPress.org Forums:
    Hi In the settings page in each of the four preview wi…

    8 months ago

  • Created a topic, Customising List View, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I would very much like to be able to have the date…

    8 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t seem to work on mobile., on the site WordPress.org Forums:
    Turned out to be a conflict with a couple of settings in the Autoptimize plugin.

    8 months ago