WordPress.org

Profiles

lauralsweet

Profile picture of lauralsweet
  • Member Since: December 4th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Admin Log-in redirecting me to Install?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. moving to a new host :)

    12 hours ago

  • Posted a reply to "undefined index php error with radiate theme", on the site WordPress Support Forums:
    here's the fatal error: 20160205T175943: ifitshipitshere.com/wp-content/themes/radiate/functions.php PHP Fatal error: Call to undefined function add_action() in…

    15 hours ago

  • Created a topic, undefined index php error with radiate theme, on the site WordPress Support Forums

    16 hours ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay Jeremy, now the site went down again today at 2:30 pm and here are…

    16 hours ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Although working, my error log now says: 20160203T200748: www.ifitshipitshere.com/index.php PHP Notice: Undefined index: relatedposts_origin in…

    2 days ago

  • Created a topic, Sitemap error message won't go away ? Fix it doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jeremy, gonna do that right now.

    3 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Jeremy, Forgive me, it took me awhile, but I accessed my error log and…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I did not activate the stats module, but simply activated Jetpack again. And…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Whatever I did the other day (see our thread above) caused a strange redirect…

    6 days ago

  • Created a topic, error message on dashboard, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack Popular Posts Widget Fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Thank you so much, you are always great at getting back to me. I…

    1 week ago

  • Created a topic, Jetpack Popular Posts Widget Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Jetpack Popular Posts Widget Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, The letter "f" is missing from my published text!, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Thousands of Errors missing:updated, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Custom CSS not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm actually still having some problems with that custom CSS section. The one little bit…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Custom CSS not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: I got that to work. Now, I'd love to have the main section of…

    1 month ago

  • Created a topic, Custom CSS not working after update, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Database Requests Reaching Limit After Recent Update", on the site WordPress Support Forums:
    My problems began 4 days ago when I got a "too many queries" message too,…

    2 months ago

  • Created a topic, Admin Log-in Redirects to WP Install, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, advanced-cache.php and cache-phase1.php issue, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Admin Log-in redirecting me to Install?", on the site WordPress Support Forums:
    I believe you because I put that plug-in back and it worked. BUT then I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Admin Log-in redirecting me to Install?", on the site WordPress Support Forums:
    Turns out that the Jetpack plug-in was causing the redirect according to iPower. Kind of…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Admin Log-in redirecting me to Install?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much, I'll check with them right now. laura :)

    2 months ago

  • Created a topic, Admin Log-in redirecting me to Install?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Share button issue", on the site WordPress Support Forums:
    You Rock! That totally worked. Thank you so much! Laura :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Share button issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy. That's exactly what I'd like to do. To add the stumbleupon icon to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "CSS to put titles below thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    That did it! You're the best! Thanks so much Hector.

    8 months ago

  • Posted a reply to "CSS to put titles below thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see the odd characters ? here's what I see: /* WordPress Popular Posts…

    8 months ago

  • Posted a reply to "CSS to put titles below thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Out of curiosity, why does the plug in say inactive when I pull it up…

    8 months ago

  • Posted a reply to "CSS to put titles below thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    I did, check it again. You probably looked when I was playing with something. I…

    8 months ago

  • Posted a reply to "CSS to put titles below thumbnails?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector! Thanks so much for the quick response. I did what you suggested and…

    8 months ago

  • Created a topic, CSS to put titles below thumbnails?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Radiate (Free), Nice theme! nice support., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Page Content Left Aligned", on the site WordPress Support Forums:
    did you ever find a fix for this? I am having the same problem since…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can no longer change image size with handles in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out that it was a conflict with one of the plugins with jetpack.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can no longer change image size with handles in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I have since updated both my theme (Radiate) and WordPress to the latest versions, but…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can no longer change image size with handles in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Pioneer Web Design, No, that's not the case. I wish it were that simple. Now…

    8 months ago

  • Created a topic, Can no longer change image size with handles in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Schedule button only reads "Publish"", on the site WordPress Support Forums:
    It's all good now, thanks guys! Somehow I screwed up and am embarrassed to say…

    1 year ago

  • Created a topic, Schedule button only reads "Publish", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "scaling header image for mobile", on the site WordPress Support Forums:
    this question has been asked multiple times and yet no answers. I am wondering the…

    2 years ago

  • Created a topic, Images in search results?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "no images in search results", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jayseae, I tried to get an answer from the theme forum, but no response.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories AND Search not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I will try that. I have no idea what a jQuery conflict is, but I…

    2 years ago

  • Created a topic, no images in search results, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories AND Search not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, interesting. The search box and categories are both the standard WordPress ones that were…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories AND Search not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jackie. Yes, right now, for me (I'm using Firefox), not one single category will…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Categories AND Search not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Adding more info. Now that I've been playing with the plugins and settings), I've noticed…

    2 years ago