WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 26th, 2006
  • Location: Santa Barbara, CA
  • Website: intrepidrealist.com
  • Job Title: Owner
  • Employer: Intrepid Realist Design
  • Find me on:

Bio

I’m passionate about WordPress and inspiring those who use it. You’ll find me attending or speaking at many Southern California WordCamps. I’m also co-organizer (w/WordPress.org) of the South Central Coast WordPress Adventure Group on Meetup.com.

Interests

I’m a permanent resident of Black Rock City, I hoop, play ukulele, sing, sew and fawn over my two cats: Oscar and Milo. My life is never dull. Seriously.

WordPress Origin Story

WordPress: Love at first site.
More to come…

  • Created a topic, Need to remove automatic p tags around images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I'm adding an image to the content, however it ke…

    1 month ago

  • Created a topic, Past events are no longer in the database, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! A client from a long time ago contacted me about …

    1 month ago

  • Posted a reply to Getting an error after migrating to WP Engine, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I'm not able to leave a support ticket on the link because my support…

    1 month ago

  • Posted a reply to Really free?!, on the site WordPress.org Forums:
    This is why WordPress devs hate clients who don't know what they don't know. You…

    1 month ago

  • Created a topic, Super Responsive!!, on the site WordPress.org Forums:
    Wow! I love how quickly I got an answer on the support…

    1 month ago

  • Posted a reply to Custom CSS Styles only showing up in preview and not on live site, on the site WordPress.org Forums:
    Yep.

    1 month ago

  • Posted a reply to Custom CSS Styles only showing up in preview and not on live site, on the site WordPress.org Forums:
    Wow! Look at you responding in lightening speed! And now I shake my fist to…

    1 month ago

  • Created a topic, Custom CSS Styles only showing up in preview and not on live site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I've been adding custom styles and I can see them…

    1 month ago

  • Created a topic, Getting an error after migrating to WP Engine, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have this plugin installed and it's working fin…

    1 month ago

  • Confirmed as a speaker for WordCamp Riverside, CA 2018 coming up on November 3rd

    7 months ago

  • Posted a reply to Which file do I edit for single view of event, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind! I see it's supposed to be event-single.php. It's working now!

    9 months ago

  • Created a topic, Which file do I edit for single view of event, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, yes, the obvious one is single-event.php. Howeve…

    9 months ago

  • Created a topic, Randomize headers on Mobile devices?, on the site WordPress.org Forums:
    Any way to do that? They don't seem to be randomizing …

    9 months ago

  • Posted a reply to Images not displaying after migration and NO settings or fix button in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, it took me awhile to get back to this. So I marked it unresolved.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Images not displaying after migration and NO settings or fix button in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    from: http://sandbox.intrepidrealist.com/alan-macy to: http://alanmacy.com Thanks for that lightening FAST response!!!

    10 months ago

  • Created a topic, Images not displaying after migration and NO settings or fix button in plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I migrated a site an of course the images in sever…

    10 months ago

  • Posted a reply to Youtube Video is not appearing in Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have a single video about writers block. This is the embed: <iframe width="560"…

    10 months ago

  • Created a topic, Youtube Video is not appearing in Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried iframe, just the link. It's not happening. …

    10 months ago

  • Posted a reply to Inline fancybox content is still showing before link is clicke for popup, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind! I actually reread what you wrote and realized my error. It works perfectly!!! Thanks…

    11 months ago

  • Posted a reply to Inline fancybox content is still showing before link is clicke for popup, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not clear where I should put the class. I just tried adding it and…

    11 months ago

  • Created a topic, Inline fancybox content is still showing before link is clicke for popup, on the site WordPress.org Forums:
    The popup is working. However, I still see all of the …

    11 months ago

  • Posted a reply to Need to show multiple images from loop, on the site WordPress.org Forums:
    Link to page: http://sandbox.intrepidrealist.com/alan-macy/chapter/appendix-d-transducer-photos/

    1 year ago

  • Posted a reply to Need to show multiple images from loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thank for such a prompt response. I've been spending the afternoon figuring out how…

    1 year ago

  • Created a topic, Need to show multiple images from loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Love this plugin. I'm not using any galleries. I'…

    1 year ago

  • Created a topic, Close Button no longer works, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! This was working a few weeks ago. But, now the clo…

    1 year ago

  • Created a topic, LOVE IT!!, on the site WordPress.org Forums:
    Great Plugin!

    2 years ago

  • Created a topic, So easy to use, wonderful interface, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin has saved my bacon a couple of times. I up…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot Edit Image Metadata. Blue icon does nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Yep! Looks like the Plugin Slide Anything is the issue! I've hit them up on…

    2 years ago

  • Posted a reply to Conflict with Envira Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    This seems to have been a problem 11 months ago. Any fix? https://wordpress.org/support/topic/conflict-with-envira-gallery-in-admin-not-production/

    2 years ago

  • Created a topic, Conflict with Envira Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    When I have Slide Anything activated I'm not able to e…

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot Edit Image Metadata. Blue icon does nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly as title says. Clicking the blue icon does not…

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot Edit Image Metadata. Blue icon does nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly as title says. Clicking the blue icon does not…

    2 years ago

  • Created a topic, Please correct your site Docs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I spent over an hour trying to debug the testimoni…

    2 years ago

  • Created a topic, Is this plugin still being supported?, on the site WordPress.org Forums:
    There hasn't been action in the forum for years. Which…

    2 years ago

  • Posted a reply to Any way to make the Tags in the Admin show up as Checkboxes?, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind! I found this awesome plugin: https://wordpress.org/plugins/select-all-categories-and-taxonomies-change-checkbox-to-radio-buttons/

    2 years ago

  • Created a topic, Any way to make the Tags in the Admin show up as Checkboxes?, on the site WordPress.org Forums:
    Instead of the autocomplete version of doing things. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Question Marks showing up in HTML Shape Active/Inactive Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Got it! Forgot I had to add the &#! Thanks for that amazing list!! You…

    2 years ago

  • Posted a reply to Question Marks showing up in HTML Shape Active/Inactive Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I've tried pasting each of these in the field: Display Character Decimal Hexadecimal Entity…

    2 years ago

  • Created a topic, Question Marks showing up in HTML Shape Active/Inactive Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I used to have downturned triangles indicating Sub…

    2 years ago

  • Created a topic, Code for creating “See all” link in Event List Widget no long seems to work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! About 2 years ago I got a solution here: https:/…

    2 years ago

  • Posted a reply to Trying to edit Date and Time Output, on the site WordPress.org Forums:
    I've just noticed another cosmetic issue: When the event goes into the next day, my…

    2 years ago

  • Posted a reply to Trying to edit Date and Time Output, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you SO much! That is exactly what I wanted. I copied and edited the…

    2 years ago

  • Created a topic, Trying to edit Date and Time Output, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I adore this plugin and am using it on several …

    2 years ago

  • Posted a reply to Calendar Widget no longer highligting days that have events, on the site WordPress.org Forums:
    Aha! It turned out to be a configuration in the Post Types Order Plugin. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Calendar Widget no longer highligting days that have events, on the site WordPress.org Forums:
    The widget has stopped working completely. https://ww…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cloned Post Not In Correct Order On Front Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Lopo! I'll have to try that out on a test server. This site is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cloned Post Not In Correct Order On Front Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Lopo! It's a custom post type called event, being created by the Event Organiser…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cloned Post Not In Correct Order On Front Page, on the site WordPress.org Forums:
    This is happening on one of my client's sites, too. I'm using the event organiser…

    2 years ago

  • Created a topic, Not working with Mailchimp For WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    This was working for awhile, but seems to have stopped…

    3 years ago

  • Created a topic, Search Console says “Current Profile: There were no profiles found”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have this site set up in The Google Search conso…

    3 years ago