Profiles

  • Member Since: November 12th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Move JS Part to modern Javascript and remove jQuery dependency, on the site WordPress.org Forums:
    Hi thanks for your reply. That sounds good! If you need any help in rewriting…

  • Created a topic, Move JS Part to modern Javascript and remove jQuery dependency, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Plugin works good so far, but unfortunately…

  • Created a topic, Removing calls to ajax-admin.php / cmplz_store_console_errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, i've already found another topic about the …

  • Created a topic, Extendify Inline CSS?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks, i'm wondering why the plugin is rendering …

  • Posted a reply to Plugin loads lot of inline style und code, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for the fast reply. I'm not worrying about anybody sees that, I know…

  • Created a topic, Plugin loads lot of inline style und code, on the site WordPress.org Forums:
    Being logged in and developing on my project, the Plug…

  • Created a topic, Recaptcha Shortcode params?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm using recaptcha on a customer's page an…

  • Posted a reply to Undefined index: loggedout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, this does not seem to be caused by a ajax request, the wp…

  • Committed [1989205] to Plugins SVN:
    adding version 1.4.8.4

  • Posted a reply to Change login background, on the site WordPress.org Forums:
    Currently the Plugin doesn't support the direct editing of a background image. But you can…

  • Posted a reply to Issues with Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Btw, at least there is a (ugly) hack to reach your goal: background-size: 150px; height:150px;…

  • Posted a reply to Issues with Custom CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sorry for the late response. Your css is correct, but can't take effect, because…

  • Committed [1841235] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.8.3

  • Posted a reply to Logo size settings not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, thanks for your reply. I've tested the plugin on several platforms and browsers…

  • Committed [1788593] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.8.2

  • Committed [1788583] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.8.1

  • Committed [1784953] to Plugins SVN:
    adding banner files

  • Committed [1784949] to Plugins SVN:
    updated logo files

  • Committed [1784946] to Plugins SVN:
    logo files

  • Posted a reply to Logo size settings not working, on the site WordPress.org Forums:
    By the way, i've updated the plugin today and modified the image size functions. Should…

  • Committed [1784939] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.8

  • Posted a reply to Logo size settings not working, on the site WordPress.org Forums:
    Try the following: 1. Load image into settings. 2. Save settings. 3. Click "Load example…

  • Posted a reply to Logo size settings not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your Information. First of all, that inline css looks wrong: where do those…

  • Posted a reply to ‘Insert into post’ not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, it has been fixed in version 1.4.3. Latest is 1.4.7, so you're good…

  • Posted a reply to Warning shows up while activating debug mode in WordPress related to your plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, at least it's no warning or error but only a notice, so the…

  • Committed [1783147] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.7

  • Committed [1766502] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.4

  • Committed [1766491] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4.3

  • Posted a reply to Security Issue, on the site WordPress.org Forums:
    Issue is fixed.

  • Committed [1675644] to Plugins SVN:
    fixed security issue, added user role verification

  • Committed [1666699] to Plugins SVN:
    fixed security issue

  • Posted a reply to Security Issue, on the site WordPress.org Forums:
    nice hint, dude. thanks. btw, posting issues in public isn't that cool.

  • Posted a reply to no logo visible, on the site WordPress.org Forums:
    @nicolasblume96 I already figured out that is an issue with localhost installations. wp isn't very…

  • Posted a reply to no logo visible, on the site WordPress.org Forums:
    @mermaidsbrew try the following (no real solution but helps me find the issue): remove the…

  • Posted a reply to no logo visible, on the site WordPress.org Forums:
    hey guys, i am working on a solution. my first idea was to find the…

  • Posted a reply to no logo visible, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the provided information. I think I have an idea about the issue. If…

  • Posted a reply to no logo visible, on the site WordPress.org Forums:
    hello, thank you for the feedback, i will check back this issue but i need…

  • Committed [1548820] to Plugins SVN:
    tagging version 1.4

  • Posted a reply to Does not work, on the site WordPress.org Forums:
    My Friend, instead of simply giving 1 star as rating, you could let me know…

  • Committed [1463279] to Plugins SVN:
    tagging version 1.3.2

  • Committed [1323487] to Plugins SVN:
    Minor Changes in Version

  • Committed [1321751] to Plugins SVN:
    Minor Changes in Version

  • Committed [1316949] to Plugins SVN:
    Minor Changes in Version

  • Committed [1063015] to Plugins SVN:
    tagging verison 1.2.7

  • Committed [1034553] to Plugins SVN:
    tagging verison 1.2.5

  • Committed [1034551] to Plugins SVN:
    tagging verison 1.2.5

  • Committed [1034549] to Plugins SVN:
    tagging verison 1.2.5

  • Committed [1034514] to Plugins SVN:
    tagging version 1.2.4

  • Committed [1030202] to Plugins SVN:
    fixed js error

  • Committed [1011454] to Plugins SVN:
    fixed some minor changes