WordPress.org

Profiles

lappyhappy

Profile picture of lappyhappy
  • Member Since: December 21st, 2009
  • @lappyhappy on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    ^^^Thanks but that's not practical for users who require multiple image uploads. I have found…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    OK I've done tons of searching on this issue and tried every possible solution and…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    The problem is back, it came back the day after I posted my last message…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    I think he said he increased the upload size but I didn't understand if that…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    OK I just got this working. I called my host and he stayed on the…

    5 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.1.1. but still HTTP error with flash-upload, on the site WordPress Support Forums:
    I'm on a fresh install of 3.2.1 on a fresh hosting account and am having…

    5 years ago

  • Posted a reply to image upload errors (http error, image preview, etc...), on the site WordPress Support Forums:
    Anybody?? I was thinking, it's possible that it's still a problem with my host, since…

    5 years ago

  • Posted a reply to image upload errors (http error, image preview, etc...), on the site WordPress Support Forums:
    I just checked another one of my sites with the same host and it's working…

    5 years ago

  • Posted a reply to image upload errors (http error, image preview, etc...), on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to add, I also tried: Other browsers - FF and IE (currently using Chrome)…

    5 years ago

  • Created a topic, image upload errors (http error, image preview, etc...), on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Homepage posts listed alphabetically, how?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Image not displaying on Arras Theme, on the site WordPress Support Forums:
    I was having this same problem (at least I think it's the same one you're…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: DynPicWaterMark] Add on does not work, on the site WordPress Support Forums:
    I also can't get this to work. It crashes my images. I have tried every…

    6 years ago

  • Created a topic, Show Post Titles in Navigation (top or side bar), on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Adding constant playing music to wordpress, on the site WordPress Support Forums:
    I'm interested in this as well. Anybody?

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] reply-to address does not work, on the site WordPress Support Forums:
    Bumping this thread since I'm having the same problem. Anyone figured it out?

    7 years ago

  • Posted a reply to How to add forum in wp.Help me!, on the site WordPress Support Forums:
    You could use a forum plugin or you could create another section of your website…

    7 years ago

  • Created a topic, Help with the basics of main page code, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Arrange users when using dashboard, possible??, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Slide works locally but not when uploaded to server, on the site WordPress Support Forums:
    For now I just set the preview div to be a fixed image (looks good…

    7 years ago

  • Posted a reply to Broken Images, on the site WordPress Support Forums:
    Everything looks the same for me in IE and FF

    7 years ago

  • Created a topic, where is the code for main page post preview display?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Slide works locally but not when uploaded to server, on the site WordPress Support Forums:
    I'm also noticing that when I add widgets to the sidebar, it looks fine in…

    7 years ago

  • Posted a reply to Slide works locally but not when uploaded to server, on the site WordPress Support Forums:
    I'm doing everything exactly the same. I was thinking perhaps it has something to do…

    7 years ago

  • Created a topic, Slide works locally but not when uploaded to server, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Another WordPress Classifieds Plugin] where might i find the classifieds after plugin is in, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Trying to change theme to look more like existing site., on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Did you ever get it to work?

    7 years ago