WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: April 30th, 2004
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Pictures not showing up in opera after upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    found out the reason. But still, it's strange. Hotlink protection allowed my sites to access.…

    8 years ago

  • Created a topic, Pictures not showing up in opera after upgrade., on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "image problem with WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    try not having the "space/return" between the two img tags?

    11 years ago

  • Posted a reply to "p=#... Problems with comments.", on the site WordPress Support Forums:
    allusion, thanks. but anyways. found an answer to it le. http://wordpress.org/support/6/12311

    11 years ago

  • Posted a reply to "p=#... Problems with comments.", on the site WordPress Support Forums:
    o yeah.. forgot to add, my wp is the nightly builts' latest version. :) anyways..…

    11 years ago

  • Posted a reply to "p=#... Problems with comments.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I did not edit the wp-comments.php but currently.. i cant display the comments. http://www.xavior.per.sg/index.php?p=2…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Password not working for protected entries", on the site WordPress Support Forums:
    I encountered it before.. It's because of the cookies.. try clearing your cookies and your…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Better categories output..?", on the site WordPress Support Forums:
    what does that mean?? to exclude the 7th cat??

    11 years ago

  • Posted a reply to "Better categories output..?", on the site WordPress Support Forums:
    Currently, you could only display either one category or all your categories in one page..…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Installed by"It doesn't look like you've instal", on the site WordPress Support Forums:
    podz, i have been using nightly builds since i started using wordpress.. and i have…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Backups.. and restore..", on the site WordPress Support Forums:
    I think it would be nice if wp would have this feature.. currently to do…

    11 years ago

  • Posted a reply to "PHP question - Menu text based on url", on the site WordPress Support Forums:
    if ((!$m) && (!$p) && (!$cat)) { do this } else if ($m) { do…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Blog /w own "hacks"", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the kind comments i've gotten so far.. I'll be doing something to the…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Blog /w own "hacks"", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.xavior.per.sg/ Come on guys, i need some feedback/comments. :) What you think of my personal…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Showing "future" posts?", on the site WordPress Support Forums:
    well.. there's this date and time option.. just place tons of 9 in the "Times…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Showing "future" posts?", on the site WordPress Support Forums:
    one good way would be changing the server time to the future so that it…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Password Protected Post", on the site WordPress Support Forums:
    erm... some how i tried that but somehow.. it still does not work.. i'm using…

    11 years ago

  • Posted a reply to "slow in loading site..", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, my site.. http://www.xavior.per.sg/ has become very slow when it first loads/enters. I am wondering…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Display only subcategories of one category", on the site WordPress Support Forums:
    HmMm.. yah i would love that too..

    11 years ago

  • Posted a reply to "1.2 Beta errors", on the site WordPress Support Forums:
    any one solved this?

    11 years ago

  • Posted a reply to "20040403 - New installation.. problem..", on the site WordPress Support Forums:
    never mind, not sure what's the error, but it's solved... reuploaded everything, didnt touch the…

    11 years ago

  • Posted a reply to "20040403 - New installation.. problem..", on the site WordPress Support Forums:
    The installation was fine... it was installed successfully. but when i tried logging in.. it…

    11 years ago