WordPress.org

Profiles

l3l2ad

Profile picture of l3l2ad
  • Member Since: May 28th, 2012
  • www.pharoahsalaam.com
  • I use the force to fix computers and build WP sites ;) at UNC-Chapel Hill
  • @l3l2ad on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

Bio/Description

Technical Analyst getting back into the swing of coding – HUNGRY!

  • Created a topic, Best Framework - Hands Down!, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Does not work for Version 4.5.3, on the site WordPress Support Forums:
    I get this error from the console when visiting the demo site. Google Maps API…

    2 months ago

  • Created a topic, Import Event Issue, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Bug? Form name attribute is empty by default, on the site WordPress Support Forums:
    I gave a try and it doesn't seem to solve the issue in 4.4.2 -…

    3 months ago

  • Posted a reply to Bug? Form name attribute is empty by default, on the site WordPress Support Forums:
    Great find! Is there a way to include this fix without losing it in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Multiple Recipients w/Multiple Addresses, on the site WordPress Support Forums:
    What you're looking for can be achieved using pipes "|" Please check out http://contactform7.com/selectable-recipient-with-pipes/ for…

    3 months ago

  • Posted a reply to This plugin is compatible with wordpress version 4.5.2?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using it now and it seems to work - may be some JS conflicts…

    3 months ago

  • Created a topic, Size adjustment, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Revolution Slider Error: Slider with ID: 1 Not Found, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. For some reason sliders and templates are looking for an…

    1 year ago

  • Created a topic, Types and ACF shortcode, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Specific author/editor one-way notification, on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to see a feature like that added. I'm using it in a multi-site…

    2 years ago

  • Posted a reply to MLA breaking Add Featured Image, on the site WordPress Support Forums:
    @David: I got a chance to disable the advanced checkbox and that worked! I didn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to MLA breaking Add Featured Image, on the site WordPress Support Forums:
    Hi David! I haven't got a chance to try - looking to make some free…

    2 years ago

  • Posted a reply to MLA breaking Add Featured Image, on the site WordPress Support Forums:
    Cherry Framework 3.14 using 'Regina' as the theme. Gonna try to add later on tonight.…

    2 years ago

  • Posted a reply to MLA breaking Add Featured Image, on the site WordPress Support Forums:
    Greetings! I have the same issue. I'm using the latest version of WP with Cherry…

    2 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    @Starkos1 - I have GoDaddy as well. How do you have the plugin configured to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    @erantdo - Google is your friend and most dangerous tool on the net. Googled this…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    Glad I could help!

    4 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    Install WP Mail SMTP - that should fix your issue. CF 7 uses wp_mail() to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    Give us a link to visit - I'm not familiar with Google Apps hosting, but…

    4 years ago

  • Posted a reply to Sending emails not working, on the site WordPress Support Forums:
    What other plugins do you have installed on your site? Where is your site hosted?

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] just doesn't import video's, on the site WordPress Support Forums:
    FTP access is not a problem - you a standup guy. I'm sure I don't…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] just doesn't import video's, on the site WordPress Support Forums:
    @mpraetzel - yeah..it's there after the initial import. I have a few that are enabled.…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] just doesn't import video's, on the site WordPress Support Forums:
    @mpraetzel - channel is MrPharoahSalaam iThought it was fixed, but the issue has returned. ALL…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] Videos No Longer Automatically Posting, on the site WordPress Support Forums:
    MrPharoahSalaam is the channel - I noticed that if I changed any of the post…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] Videos No Longer Automatically Posting, on the site WordPress Support Forums:
    @mpraetzel - plugin leaves entries in the database after using ALL resets and removing the…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] titles but no videos, on the site WordPress Support Forums:
    What did he do to resolve the cache issue?

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] just doesn't import video's, on the site WordPress Support Forums:
    [SOLUTION] After lots of research I decided that the reset worked, but for some reason…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Automatic Youtube Video Posts Plugin] Videos No Longer Automatically Posting, on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue and I'm looking for a solution as well. I'm trying to…

    4 years ago

Plugins