WordPress.org

Profiles

Kevin

Profile picture of Kevin
  • Member Since: November 20th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, DB Table location for License Agreement settings?, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "WordPress Admin pages temporarily timing out because of SendGrid plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Please disregard. I found the SendGrid status page (http://status.sendgrid.com/) and saw there were API issues…

    4 weeks ago

  • Created a topic, WordPress Admin pages temporarily timing out because of SendGrid plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Warning message with TinyMCE and Revisionary, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Redirect after email verification", on the site WordPress Support Forums:
    You ever get a response to this?

    2 months ago

  • Created a topic, How do I customize the "Your account has been verified" message?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit Link buttons no longer work after 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    No I haven't. Was hoping someone might have an answer for me so I wouldn't…

    2 years ago

  • Created a topic, Insert/Edit Link buttons no longer work after 3.6, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error with WordPress 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah you are right, I'm being a little too hard on them. I should have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Error with WordPress 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    We shouldn't have to change the code in our themes to get around a bug…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Error with WordPress 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I am also getting this error. I KNEW I shouldn't have upgraded my wordpress installation…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Featured image stopped working for no reason.", on the site WordPress Support Forums:
    By any chance have you figured out the issue with this? I have the same…

    3 years ago