WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 3rd, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have faced the error with this plugin. Ca…

    3 weeks ago

  • Created a topic, reCAPTCHA has already been rendered in this element, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We had a js error in console. http://prntscr.com/…

    2 months ago

  • Created a topic, Attached not mapped, on the site WordPress.org Forums:
    Hello there, We having a file attachment field in con…

    3 months ago

  • Created a topic, Color Filter not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Can you please check the filter we have added ass…

    4 months ago

  • Created a topic, Error in sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Team, Yesterday the plugin working fine with si…

    6 months ago

  • Posted a reply to Attribute filter not displayed, on the site WordPress.org Forums:
    hi, I have fixed the issue. Thanks

    7 months ago

  • Created a topic, ACF Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is this plugin compactable with ACF fields ? h…

    7 months ago

  • Created a topic, Attribute filter not displayed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Product filter not displayed attribute filter htt…

    7 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, Thanks

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    When i use the defer it's working fine, but in google page speed doesn't effect…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did, I have made a video for reference. Please check the video https://www.loom.com/share/16bbfd265f84497981cb862c873ffdc5…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the error screenshot https://prnt.sc/nwzoc4

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Have done, but same issue

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Can i know how to do that ? Now i have enabled the async. Can…

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin broke webpage section, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We have installed the plugin and configured as As…

    8 months ago