WordPress.org

Profiles

kredacter

Profile picture of kredacter
  • Member Since: April 12th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "link post title with external URL", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem... where can I find the "permalink parameter" you mentioned and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Autopost: Many feed items fetched, very few posts created.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I'm using 3.13 on wordpress 4.0 with athaualpa theme. Everything…

    9 months ago

  • Posted a reply to "not workung after activation.", on the site WordPress Support Forums:
    sorry.. I had to remove it and switch to another plug-in... When I reactivate it,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "not workung after activation.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi.. I'm running WordPress 4.0 with Atahualpa theme and can't get wordpress mobile pack to…

    9 months ago

  • Created a topic, Dynamic Widgets Not Loading Fully...., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Google News Sitemap Now 404 Error", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Updated to 1.1.4 and added the news module. It…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FIX for sitemap_index.xml 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jonathan! I was able to get everything to work by making the change in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] FIX for sitemap_index.xml 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm new to nginx and I'm a little thrown when you say to add the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.1.3 Udate Tag function no longer works", on the site WordPress Support Forums:
    ok... I found a solution to the tag problem. you must add the follow to…

    4 years ago

  • Created a topic, 3.1.3 Udate Tag function no longer works, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Category pages not viewing correctly since 3.1.1 update", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deactivating all plugins, and my category pages reappeared. I began to reactivate the…

    4 years ago