WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 4th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Facebook token not working?, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the plugin several times. Every time I cli…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Cbox not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I changed http to https in the iframe, and it works.

    3 months ago

  • Created a topic, Hacked website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, During the past weeks, I have been trying to get …

    3 months ago

  • Created a topic, Cbox not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have added a CBox chat box on my website. It us…

    3 months ago

  • Created a topic, Conflict with “Custom Field Search” plugin, on the site WordPress.org Forums:
    When YOAST SEO is activated, it triggers some php warn…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error: Cannot modify header information, on the site WordPress.org Forums:
    If I deactivate YOAST SEO plugin it works.

    2 years ago

  • Posted a reply to Blank backend login screen / Cannot run debug, on the site WordPress.org Forums:
    The page would work every time I had re uploaded a fresh copy of WordPress.…

    2 years ago

  • Created a topic, Blank backend login screen / Cannot run debug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I cannot login my backend no more. It shows a bla…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error: Cannot modify header information, on the site WordPress.org Forums:
    The preset-display.php contains the following: <div class='wpcfs-search-preset wpcfs-search-preset-<?php echo $id?>'> <?php WPCFSSearchForm::show_form($preset,"preset-$id"); ?> </div>

    2 years ago

  • Created a topic, Makes my backend crash all the time, on the site WordPress.org Forums:
    It's the only plugin that did what I wanted to do. But…

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    My backend broke again. I think I found the plugin that is corrupted. More info…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error: Cannot modify header information, on the site WordPress.org Forums:
    I think this plugin makes my website backend crash. Since I installed it I'm no…

    2 years ago

  • Created a topic, Invalid header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have tried to install and activate the plugin. …

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    I activated my theme (genesis) and I noticed the backend login url is weird: http://www.jamworld876.net/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.jamworld876.net%2Fwp-admin%2F&reauth=1

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    I couldn't see the debug on the landing page, it wouldn't load. It would just…

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    I use WP Super Cache. I'm on the same host. They haven't noticed any change,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    Here's the debug log: [23-May-2018 20:43:49 UTC] PHP Notice: Undefined index: field in .../wp-content/plugins/pods/components/Templates/includes/functions-view_template.php on…

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    Just for information: the website was restored by my host (files + database)

    2 years ago

  • Posted a reply to Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    I reuploaded it manually but every time it breaks again at night. So the only…

    2 years ago

  • Created a topic, Broken backend (white screen), on the site WordPress.org Forums:
    About two weeks ago, I updated wordpress and several p…

    2 years ago

  • Posted a reply to Search does not work, on the site WordPress.org Forums:
    I have just installed the plugin, and it doesn't show anything. I have used a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Widget backend not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed it: remove "defer parsing of javascript" functions in functions.php

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot edit widgets after updating to 4.9, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed it: remove "defer parsing of javascript" functions in functions.php

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot edit widgets after updating to 4.9, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue, no solution... anyone has fixed it?

    2 years ago

  • Posted a reply to Widget backend not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated all plugin, I am trying to add a new text / html plugin,…

    2 years ago

  • Created a topic, Widget backend not working properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was trying to edit a text widget, but I wasn't …

    2 years ago

  • Created a topic, Works fine for me, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't had any problem with Yoast SEO. The analysis…

    2 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Server unable to connect with my site-Http 404, on the site WordPress.org Forums:
    I use a caching plugin. I followed the above-mentioned procedure, it didn't solve the issue.…

    3 years ago

  • Created a topic, The Jetpack server was unable to communicate with your site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was experiencing certain issues with Jetpack sh…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Server unable to connect with my site-Http 404, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The sharing plugin wasn't working. I read somewhere I should disconnect and reconnect Jetpack…

    3 years ago

  • Created a topic, Awesome support, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is free, it does the job and the support is…

    3 years ago