WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 14th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Feature: Insert Gutenberg Block in Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Was just wondering this question myself!

    4 months ago

  • Created a topic, HTML Not Saving/Responsive, on the site WordPress.org Forums:
    I recently downloaded this plugin and liked it for a l…

    7 months ago

  • Created a topic, Works Perfect With a Minor Tweak!, on the site WordPress.org Forums:
    I've been working on getting my wife's blog setup, and…

    8 months ago

  • Created a topic, Alignment [Suggestion], on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have been able to get the Product block to …

    9 months ago

  • Posted a reply to Button code in portfolio project not working, on the site WordPress.org Forums:
    Ah bummer, I didn't copy the search correctly! :$ It should've linked to a search…

    1 year ago

  • Posted a reply to Severals Questions, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @nolok38700, Choosing the right forum can definitely be tricky! While bbPress can be customized…

    1 year ago

  • Posted a reply to Button code in portfolio project not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again @sradbadan Looking at your website itself most of the buttons I found either…

    1 year ago

  • Posted a reply to Post, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @island, I did some searching to see if I could find anything to help…

    1 year ago

  • Posted a reply to Ups! Page not found, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @adrianaerio, I’m sorry to hear your having some issues with permalinks! They can be…

    1 year ago

  • Posted a reply to Variables and HTML field, on the site WordPress.org Forums:
    Well I've done some more testing and I've gotten everything to work correctly, however the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plug-in conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Mark, That is unfortunate to hear! I would suggest reaching out to ARI themselves…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plug-in conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @mark84vidler, The easiest way that I know how to do that would be to…

    1 year ago

  • Created a topic, Incredible, on the site WordPress.org Forums:
    One of my favorite plugins to date. I use it frequentl…

    1 year ago

  • Posted a reply to Button code in portfolio project not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @srabadan, My apologies for not responding sooner, things got a little crazy here! I…

    1 year ago

  • Created a topic, Variables and HTML field, on the site WordPress.org Forums:
    Hello all, So I'm working on a project (using Xampp …

    1 year ago

  • Posted a reply to WordPress says I dont exist, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @proflooney, This had happened to me before as well! I encourage you to check…

    1 year ago

  • Posted a reply to Button code in portfolio project not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, corrected the code block [button text=”Color Separations” align=”center” link=”url:https://artpocalypse.com/2018_build/?page_id=1816“]

    1 year ago

  • Posted a reply to Button code in portfolio project not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @srabadon! Congrats on your first project! The first thing I saw was that on…

    1 year ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Here is where I thinking: Image Then change the product category URLS in the menu…

    1 year ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Good thinking @pxforti! It does look like your menus are off @matijdk. You have them…

    1 year ago

  • Posted a reply to Navigation Menu Link Problem, on the site WordPress.org Forums:
    You're doing exactly what I was thinking! I looked up your site on https://whattheme.com/ and…

    1 year ago

  • Posted a reply to WooCommerce/Theme Incompatibility, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @cdiadmin, I did received the same errors when I checked your website, although every…

    1 year ago

  • Posted a reply to Audio Preview, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jerrilynn, I have not worked with these personally, but I would highly suggest you…

    1 year ago

  • Posted a reply to “Sorry, no posts matched your criteria.”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @matijdk, If you set your permalink functions back to Plain, are you still getting…

    1 year ago

  • Posted a reply to Navigation Menu Link Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @terrahawknc It sounds like it would be good to check out your actual menu…

    1 year ago

  • Posted a reply to Limit the total quantity of choices in wordpess, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @halima93, I'm not sure what you are using for a form setup, but I…

    1 year ago

  • Posted a reply to WordPress in 2 different server, on the site WordPress.org Forums:
    @tzeweic, I hope everything is going well for you! As far as your original question…

    1 year ago

  • Posted a reply to Appearance ==> Customise ==> (hidden) outside of screen boundry, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to hear that all the advice worked @rosyoutlook! Thanks @arncus and @johnpaulb

    2 years ago

  • Posted a reply to Got a major problem with my website!, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @nissyadventure, Your WordPress install is not done through Wix, is that correct? If that…

    2 years ago

  • Posted a reply to Authors have left company and old wordpress site remains live, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @actiancemarketing, In relation to getting actiance.wordpress.com shut down, your best bet would be contacting…

    2 years ago

  • Posted a reply to Appearance ==> Customise ==> (hidden) outside of screen boundry, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @rosyoutlook, It sounds like you've tried a lot of things already! There are two…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot find the Content Visibility settings in Divi Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Update, I found it only worked on a couple modules, not all the modules though.

    3 years ago

  • Posted a reply to Cannot find the Content Visibility settings in Divi Builder, on the site WordPress.org Forums:
    @gkarmas I had this issue as well at first, but after cycling through Divi activation…

    3 years ago

  • Created a topic, Great Plugin, requesting a feature!, on the site WordPress.org Forums:
    I installed this plugin with not so great expectations…

    3 years ago

  • Posted a reply to PHP 7.0 compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    That was it! My apologies for missing that, thank you for your support!

    3 years ago

  • Posted a reply to PHP 7.0 compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    @furkan811 correct, I don't have php5 installed at all currently, it's a fresh DO server…

    3 years ago

  • Posted a reply to PHP 7.0 compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    @jwineman The problem I'm getting is that's is requesting php5-curl. It notifies me of this…

    3 years ago

  • Created a topic, PHP 7.0 compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    I currently have the latest Cloudflare install, but si…

    3 years ago