WordPress.org

Profiles

konigrot

Profile picture of konigrot
  • Member Since: June 3rd, 2008
  • @konigrot on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to YASR not working in AJAX returned content, on the site WordPress.org Forums:
    Comment left on https://yetanotherstarsrating.com/f-a-q/comment-page-4/#comment-14996

    2 days ago

  • Posted a reply to YASR not working in AJAX returned content, on the site WordPress.org Forums:
    I setup the test function add_action('wp_ajax_nopriv_bh_test', 'bh_test_func'); add_action('wp_ajax_bh_test', 'bh_test_func'); function bh_test_func() { if($_POST){ echo( '<p>AJAX…

    1 week ago

  • Posted a reply to YASR not working in AJAX returned content, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick response! I have updated the plugin on my site (no caching…

    1 week ago

  • Created a topic, YASR not working in AJAX returned content, on the site WordPress.org Forums:
    I have got YASR working on my site, but whenever I try…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Post Ratings in nested Ajax call not displaying, on the site WordPress Support Forums:
    *blush* Thanks Lester. ;-)

    10 months ago

  • Created a topic, Post Ratings in nested Ajax call not displaying, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Minify breaks css, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, GET error for ridiculous pagination, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to mfunc code blank on second load, on the site WordPress Support Forums:
    Ok - weird breakthrough. I tried completely excluding the page templates with fragment caching active…

    2 years ago

  • Posted a reply to mfunc code blank on second load, on the site WordPress Support Forums:
    I think you are observing the fragment being cached after the first load, and thus…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom CSS, on the site WordPress Support Forums:
    And resolved...

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently it's a basic paid service. Case dismissed. ;-)

    2 years ago

  • Created a topic, Custom CSS, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Index page incorrect div tags, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 2.1.8 Not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm - there is some java conflict on the site with the latest version. Sadly…

    3 years ago

  • Posted a reply to 2.1.8 Not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - that at least suggests that the problem is more likely to be a…

    3 years ago

  • Created a topic, 2.1.8 Not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not Working in WordPress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that. On further investigation, the problem looks likely to be a js incompatibility…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not Working in WordPress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    On closer look, the plugin inserts a line like the following after the postTabs content…

    4 years ago

  • Posted a reply to Not Working in WordPress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Found the same. Deleting and reinstalling older version of plugin does not seem to help:…

    4 years ago

  • Posted a reply to Tweet Blender ignoring recent tweets, on the site WordPress Support Forums:
    I ended up using Twitter Widget Pro and MultiTwitter but if I remember correctly, the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Tweet Blender ignoring recent tweets, on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Ditched Tweetblender, trying different plugins.

    4 years ago

  • Created a topic, Tweet Blender ignoring recent tweets, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Hacker Used False Wp_Cache Files, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Twitter Tools Widget, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Nothing found for Category, on the site WordPress Support Forums:
    apparently not fixed in 2.92 either. Using http://www.freeonlinebingos.com/2010/02/28/sample-post/ style pemalink, and /?category_name=%category% for category pages…

    7 years ago

  • Posted a reply to Nothing found for Category, on the site WordPress Support Forums:
    I have been getting 'preg' errors (in classes.php around lines 209 to 211 from memory)…

    7 years ago

  • Posted a reply to Nothing found for Category, on the site WordPress Support Forums:
    I have implemented your suggestion which works - thanks! - but I don't understand why…

    7 years ago

  • Created a topic, Nothing found for Category, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Noob cannot parse WordPress feed, on the site WordPress Support Forums:
    At the mo it's almost certainly something stupidly simple I'm overlooking in my lack of…

    8 years ago

  • Posted a reply to Noob cannot parse WordPress feed, on the site WordPress Support Forums:
    Am now trying a different parser, with the following code in the page: <?php require_once…

    8 years ago

  • Posted a reply to Noob cannot parse WordPress feed, on the site WordPress Support Forums:
    Yes - using latest wordpress. You say wordpress will parse the feed fine - given…

    8 years ago

  • Posted a reply to Noob cannot parse WordPress feed, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for not being clear enough. The full path access url I used for that…

    8 years ago

  • Created a topic, Noob cannot parse WordPress feed, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago