WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 7th, 2020
  • Find me on:
  • Created a topic, Highlight Text, on the site WordPress.org Forums:
    When I apply the highlight function to any piece of te…

    2 months ago

  • Posted a reply to GIFs not showing, on the site WordPress.org Forums:
    They disappear only on the frontend when viewing the story. That is great to hear,…

    3 months ago

  • Posted a reply to GIFs not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately no, because I correct them (by recreating the slide with error). And yes, it…

    3 months ago

  • Posted a reply to GIFs not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Thanks, it is also good to note that now and then some parts of…

    3 months ago

  • Created a topic, GIFs not showing, on the site WordPress.org Forums:
    `Hey! I noticed that the GIFs I use from the web stor…

    3 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Thanks for the update!

    4 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan I already share my site's health information privately. About the prints, I had to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    There is really nothing particular about the elements I used. Like I said, other parts…

    4 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    https://jmp.sh/1UkOVQ5

    4 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    The animations were the same as always (Whoosh in). And it's not something particular to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I posted my site info. About the image, how can I embed it?

    4 months ago

  • Created a topic, Front Page content Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! A word error is going on with my web stories. So…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Thanks, it seems to be working (=

    5 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    It worked, thanks a lot ( =

    5 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    Hey @luckynasan! Now it's invalid on the AMP Testing Tool as well: https://search.google.com/test/amp?utm_source=gws&utm_medium=onebox&utm_campaign=suit&id=XkIqb7oPzvruIfn2U0ynBA

    5 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Please keep me updated ( =

    5 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    The error was pointed out by Search Console, and it's true, the script is there,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    Hey! My Hosting provider is hostgator and for CDN i use cloudflare

    5 months ago

  • Created a topic, Not a valid Web Story (script amp-onerror), on the site WordPress.org Forums:
    My pages are showing this "script amp-onerror", which …

    5 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Hey!! I am having the same mistake again, can you help me, please?

    6 months ago

  • Posted a reply to Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Sorry, I just tested your theory for the highlights, and that is it, it…

    7 months ago

  • Posted a reply to Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan It says its valid for me as well, but I really thing there is…

    7 months ago

  • Posted a reply to Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Do you have any clue about what caused this duplication? Thanks ( =

    7 months ago

  • Posted a reply to Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan There are no duplicate elements in my story and the same happens on preview…

    7 months ago

  • Posted a reply to Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan I tried the Health Check & Troubleshooting plugin and it still has the same…

    7 months ago

  • Created a topic, Duplicated HTML code, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I don't know why, but If I check the source cod…

    7 months ago

  • Created a topic, The best plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It's easy to use and very pratical. The support team i…

    9 months ago

  • Posted a reply to amp-story-auto-ads, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Ooops, I was searching for "amp-ad", sorry for the mistake and thanks a lot…

    9 months ago

  • Posted a reply to amp-story-auto-ads, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Thanks for the help (= I looked at de view-source and the script amp-story-auto-ads…

    9 months ago

  • Created a topic, amp-story-auto-ads, on the site WordPress.org Forums:
    I enabled the monetization feature on the plugin, ente…

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Thanks! Already sent them a message to see more about this error!

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy I don't know why, but with this 1.3.0 development version It worked just fine.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Alguns arquivos não estão graváveis pelo WordPress, on the site Fóruns de suporte:
    Olá!! Não resolvi o problema, infelizmente ninguém respondeu por aqui...

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Yes!! I cleared the cache and opened in an incognito window, but it didn't…

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    I didint work...

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    @swissspidy Can you help me here?

    9 months ago

  • Created a topic, Alguns arquivos não estão graváveis pelo WordPress, on the site Fóruns de suporte:
    Recebi a seguinte mensagem em meu diagnóstico: Alguns…

    9 months ago

  • Posted a reply to Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    I think I know where the problem is, but I have no idea how to…

    9 months ago

  • Created a topic, Again, for the third time, my editor is not working, on the site WordPress.org Forums:
    On my last topic: https://wordpress.org/support/topic/…

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan After the update it worked! Let's hope It doesn't crash again, thanks a lot…

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Okay, thanks a lot (:

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Honestly I don't know how to answer the first one and about the second,…

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Yes!

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Do we have any progress yet? Thanks for your help!

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan Thanks: 1) None of the requests failed. I tried just the way you told…

    9 months ago

  • Posted a reply to Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I already tried installing the plugin for problem resolution and even with all other…

    9 months ago

  • Created a topic, Bug on the editor, on the site WordPress.org Forums:
    My plugin keeps on having this bug (that magically dis…

    9 months ago

  • Posted a reply to Creation Mode not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan It's working now with the new update :) Thank you a lot for your…

    11 months ago

  • Posted a reply to Creation Mode not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    @luckynasan! Thank you for the quick answer. I sent a private response!

    11 months ago

  • Created a topic, Creation Mode not Loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I click on the button to create a new sto…

    11 months ago