WordPress.org

Profiles

kldckldc

  • Member Since: September 18th, 2013
  • @kldckldc on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Jetpack subscription email not working, on the site WordPress.org Forums:
    @jeherve, Mine is working fine now, do you still need my info?

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack subscription email not working, on the site WordPress.org Forums:
    @Jeremy.... Mine is working fine now, do you still need my info?

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack subscription email not working, on the site WordPress.org Forums:
    @mr-z-1...I just posted on my blog and the emails worked. I'd had this same problem…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jetpack subscription email not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem since my Aug. 30 posting. Any progress on this issue?…

    4 months ago

  • Posted a reply to Version 6.1.12 Undefined index: coreUnknown, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it is working after I ran a FRESH SCAN.

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 6.1.12 Undefined index: coreUnknown, on the site WordPress Support Forums:
    Problem seems to be fixed, thanks!

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 6.1.12 Undefined index: coreUnknown, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @edgardos. Somehow, Wordfence started magically working overnight. I'm still getting the "coreUnknown" error but…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 6.1.12 Undefined index: coreUnknown, on the site WordPress Support Forums:
    @edgardos, thank you. I will try "rename login", etc., as you suggest. Also I am…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 6.1.12 Undefined index: coreUnknown, on the site WordPress Support Forums:
    Starting a brand new scan came up with "Congratulations! No security problems were detected by…

    6 months ago

  • Posted a reply to Undefined index, on the site WordPress Support Forums:
    Same here: "Notice: Undefined index: coreUnknown in wp-content/plugins/wordfence/lib/wordfenceHash.php on line 141 0" All I know…

    7 months ago

  • Posted a reply to Images don't show watermark consistently, on the site WordPress Support Forums:
    Using Watermark WP Image Protect Lite version 2.3 and WordPress 3.6.1. Some of the images…

    3 years ago

  • Created a topic, Images don't show watermark consistently, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago