WordPress.org

Profiles

kizora

Profile picture of kizora
  • Member Since: June 14th, 2011
  • @kizora on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Edge compatibility, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marco I've come across the same issue with the Edge Browser on our website.…

    8 months ago

  • Created a topic, contact form 7 - date picker / numeric field error in IE11, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Excellent! thanks very much Ov3rfly. That code worked :) Cheers, Chris

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ov3rfly Sorry, should have copied the whole php file. That } is the end…

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Takayuki, It is set to cover everything but I wonder whether it's resolving the…

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ov3rfly I added that code but got a server error 500 when I tried…

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Takayuki Yes, I do have Cloudflare set to overwrite all link URLS with https.…

    11 months ago

  • Posted a reply to mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums:
    Hi I use the quickcache plugin. The SSL is enabled via Cloudflare, it is set…

    11 months ago

  • Created a topic, mixed content error using https:, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] Quick Cache and CloudFlare, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Problem seems to be that by default Quickcache sends no-cache headers which Cloudflare dutifully…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] Quick Cache and CloudFlare, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jaabie, What issues are you getting as I'm using Quick Cache and looking at…

    4 years ago

  • Posted a reply to comments/feed HTTP 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Just a thought .... I don't allow comments on my posts (under the discussion tab…

    4 years ago

  • Posted a reply to comments/feed HTTP 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jan, The remove_action(s) did stop the 404's occurring for comments/feed ... for a few…

    4 years ago

  • Posted a reply to comments/feed HTTP 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I thought I'd fixed it by adding the following to functions.php remove_action( 'wp_head', 'feed_links'…

    4 years ago

  • Created a topic, comments/feed HTTP 404 error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Plugin: W3 Total Cache slowed site down, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to IE display error, on the site WordPress Support Forums:
    code is here: http://pastebin.com/92jXesxn can't paste images there though.... Cheers Chris

    5 years ago

  • Created a topic, IE display error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a new ticket, #18522, in Core Trac:
    Search using double quotes stopped working at v3.1

    5 years ago

  • Posted a reply to search not fully working after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I went back to 3.0.2 and did incremental upgrades. At 3.0.6 the search works properly,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Which download file do I use for a manual upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The IIS version has 3 extra files:- install.sql manifest.xml parameters.xml I did a compare…

    5 years ago

  • Created a topic, Which download file do I use for a manual upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to search not fully working after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I can't work out what's gone wrong here, so will have to go back…

    5 years ago

  • Created a topic, search not fully working after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Error when trying to export settings, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've just got the same error on my website.

    5 years ago

  • Posted a reply to Search with quotes not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Tried Twenty Eleven with the wordpress search widget on my live site and it…

    5 years ago

  • Posted a reply to Search with quotes not working, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I've tried it out on my Localhost version. Added the search widget and the…

    5 years ago

  • Posted a reply to Search with quotes not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Esmi, I've deactivated the plugins. Can't switch to twenty ten as that doesn't have…

    5 years ago

  • Created a topic, Search with quotes not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    I can't go to 3.2 as my host doesn't have PHP 5.2.4 on it's shared…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Or rather 3.2 as that's available now? Cheers Chris

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Is there any point in upgrading to WordPress 3.1.4 or should I just give…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've been trying to get general logging (for MySQL) enabled on my site, but…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi If I go into the wp dashboard and click on posts, then enter "stag…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi It seems the problem is related to the use of double quotes " Whenever…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Is there some way I can check how the word press search is executed…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dion, Thanks for the help. Are you saying that the search functionality hasn't changed…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the replies. I'm hosting with JustHost. I don't have another hosting account unfortunately.…

    5 years ago

  • Posted a reply to how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for the info. It's not a plugin problem, it's the search function in…

    5 years ago

  • Created a topic, how to revert to previous WP installation, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to search not working after 3.1.3 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    When I do the search using the live or localhost website the nav bar contains…

    5 years ago

  • Posted a reply to search not working after 3.1.3 upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice Esmi. Tried all that, but still not working. I have a…

    5 years ago

  • Created a topic, search not working after 3.1.3 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago