WordPress.org

Profiles

kitesurfpics

Profile picture of kitesurfpics
  • Member Since: July 17th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Invalid request when adding gallery to post", on the site WordPress Support Forums:
    Didn't find a solution. My solution in the end was to dump NGG completely

    12 months ago

  • Created a topic, nice work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "bulk optimizer stops", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm this Media library didn't give any errors on the attachments with odd…

    2 years ago

  • Created a topic, works, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, great plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "bulk optimizer stops", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi & nosilver4u, the regenerate thumbnails plugin is doing it's trick. Did a test run…

    2 years ago

  • Posted a reply to "bulk optimizer stops", on the site WordPress Support Forums:
    after more research (coding a dimensions row into the media library page) you are right…

    2 years ago

  • Posted a reply to "bulk optimizer stops", on the site WordPress Support Forums:
    all the row's are filled with info, metadata has been read on all the files…

    2 years ago

  • Posted a reply to "bulk optimizer stops", on the site WordPress Support Forums:
    wrong info

    2 years ago

  • Created a topic, bulk optimizer stops, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, pull info from already uploaded images, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "The End of NextGen", on the site WordPress Support Forums:
    tried the escape-ngg plugin today no luck on my site :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "deactivating nexgen plugin safe?", on the site WordPress Support Forums:
    When you deactivate the plugin normally nothing will happen to the photo's you have uploaded.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid request when adding gallery to post", on the site WordPress Support Forums:
    funny thing is when i first installed the plug-in i did the same check with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid request when adding gallery to post", on the site WordPress Support Forums:
    did some testing this evening again since i need this to work to continue posting…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Invalid request when adding gallery to post", on the site WordPress Support Forums:
    Just disabled all my plugin's to see if that would make a difference but no…

    2 years ago

  • Created a topic, Invalid request when adding gallery to post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago