WordPress.org

Profiles

kisabelle

Profile picture of kisabelle
  • Member Since: September 18th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to ""Add-Ons" Error", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info

    17 hours ago

  • Posted a reply to ""Add-Ons" Error", on the site WordPress Support Forums:
    I am experiencing this problem as of today. Just updated to the latest version of…

    17 hours ago

  • Created a topic, Is it possible to track lightbox images, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Excellent plugin and good support, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely!

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    PROBLEM RESOLVED I have managed to narrow down the problem, hooray! Issue: WP Slimstat had…

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I have changed the setting and will report back in a little while.

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to note that I planned on purchasing 2 of the add-ons but…

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi camu, I am actually getting some data now, not sure why it wasn't working…

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    I also wanted to note that I am able to successfully access admin-ajax.php with a…

    1 week ago

  • Posted a reply to "No Data to Display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi camu, When I navigate to http://pixeldesigns.ca/files/ibd/wp-admin/admin-ajax.php I get a 0, is that supposed to…

    1 week ago

  • Created a topic, No Data to Display, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, No registration message on successful registration, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, Can no longer upload to Media Library when plugin is active, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Save button stuck in "Saving..."", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Activation failed - error on all pages", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same problem.. I had a feeling it conflicted with the Theme My Login…

    11 months ago

  • Created a topic, Works as stated, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't minify", on the site WordPress Support Forums:
    One such site that I've worked on is http://pmisacconference.com/. The style.css is not minified. As…

    11 months ago

  • Created a topic, Doesn't minify, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Change wp-content path", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue - I've used Backupbuddy to backup the site and then Importbuddy…

    1 year ago

  • Created a topic, Media Library broken after exporting to CDN., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media Library broken after enabling CDN", on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing this problem as well.

    1 year ago

  • Created a topic, The fields I wanted to include in the search were grayed out, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Automatic & Manual watermarking - Problems", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having the issue that the Manual watermarking does not work. I tried it…

    1 year ago

  • Created a topic, Breaks ACF Link in WordPress Backend, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error After Install", on the site WordPress Support Forums:
    Also got this error. Warning: require_once(Instagram_XAuth.php): failed to open stream: No such file or directory…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deleting and then re-uploading and reinstalling - same error. I think the OS…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not Enough Instructions", on the site WordPress Support Forums:
    The other plugin didn't work but I finally was able to figure out how to…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not Enough Instructions, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago