WordPress.org

Profiles

kingmaico

Profile picture of kingmaico
  • Member Since: April 26th, 2013
  • @kingmaico on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, datepicker stopped working after updates, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "translate - date", on the site WordPress Support Forums:
    My apologies, I've found it. It's described in the Installation section: Change date label: [vsel…

    1 month ago

  • Created a topic, translate - date, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "error message about required fields", on the site WordPress Support Forums:
    Mibuthu, I must confess that the showing comments problem was my own mistake... Forgot a…

    3 months ago

  • Posted a reply to "lightbox doesn't work after wp 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais previous NextGEN version is: 2.0.66.33 I'm calling get_field() from Advanced Custom fields. I've installed…

    3 months ago

  • Posted a reply to "lightbox doesn't work after wp 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais - thanks for getting back at me. Let me start by emphasizing that the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "lightbox doesn't work after wp 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    @cais Sorry, I have no idea what Slimstat is and it doesn't solve my problem.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "error message about required fields", on the site WordPress Support Forums:
    Mibuthu, are you planning to fix the whole problem soon? Perhaps you're working on it…

    4 months ago

  • Posted a reply to "error message about required fields", on the site WordPress Support Forums:
    Hi mibuthu, Your fix fixed the error message however non of the comments are displayed…

    4 months ago

  • Created a topic, error message about required fields, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "lightbox doesn't work after wp 4.4 update", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Cais, Sorry, I presumed writing "doesn't work after wp 4.4 update" would be enough…

    6 months ago

  • Created a topic, lightbox doesn't work after wp 4.4 update, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, htaccess redirect not working?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Can I use Soliloquy Lightbox for other images in posts?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal error after latest NextGEN update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, problem after update NextGEN, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, content in archive page is wrong, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, minor issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing shows on page, just "Array"", on the site WordPress Support Forums:
    Great you solved it. Many roads lead to Rome, especially in php. Good luck finalizing…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing shows on page, just "Array"", on the site WordPress Support Forums:
    I use version: 2.0.66.29 That's the most recent version. I believe I actually upgraded the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing shows on page, just "Array"", on the site WordPress Support Forums:
    I've placed the code in the sidebar template not in functions.php. I hope this solves…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing shows on page, just "Array"", on the site WordPress Support Forums:
    See for example: http://loopend.temporarysite.nl/samos-8-dagen/

    2 years ago

  • Posted a reply to "Nothing shows on page, just "Array"", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the code I used and it worked for me: <?php $post_id = $GLOBALS['post']->ID; $fotogalerie…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding and pupolating custom form fields?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dragon's Eye, I was also looking for this option and found this super good…

    2 years ago

  • Created a topic, Nothing shows on page, just "Array", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Nothing shows on page, just "Array", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "need to make hyperlink for checkbox values", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Balqees, I'm trying to do something similar. However on the output. But I came…

    2 years ago

  • Created a topic, Contact form 7 insert value into database, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "video not playing in shortcode of custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "video not playing in shortcode of custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    I've found it. For those who have the same problem: My old short was: function…

    2 years ago

  • Created a topic, video not playing in shortcode of custom post type, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "changes in css take 10 minutes appear", on the site WordPress Support Forums:
    @Esmi, spot on. That was exactly what caused the problem. Thanks to your reply, I…

    2 years ago

  • Created a topic, changes in css take 10 minutes appear, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "how to re-create the demo site?", on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "how to re-create the demo site?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nick, That explains it. I'll get to work than :) Thanks, Grietje

    2 years ago

  • Created a topic, how to re-create the demo site?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Share button to custom widget, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Woocommerce as travel booking system, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks charltondurie, I have now installed Widget Wrangler instead. Seems to work fine, but who…

    2 years ago

  • Created a topic, Not working after update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "not working in WP 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi This is the same topic...

    2 years ago

  • Posted a reply to "not working in WP 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    And your suggested solution doesn't work for custom sidebars. In wp 3.7.1. it did. Hope…

    2 years ago

  • Posted a reply to "not working in WP 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    I have donated $5 and just after that upgraded to WP 3.8. Wasted 2 days…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook like box not showing on ipad/iphone - underscore_s", on the site WordPress Support Forums:
    I have found part of the solution. If you're not logged in into FB, the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook like box not showing on ipad/iphone - underscore_s", on the site WordPress Support Forums:
    I even switched theme - just using the 2013 theme. No difference...

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook like box not showing on ipad/iphone - underscore_s", on the site WordPress Support Forums:
    The other site you mention isn't using the same other plugins and theme or the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook like box not showing on ipad/iphone - underscore_s", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have a MacBook Air, I just know it doesn't show on iPad and…

    2 years ago

  • Created a topic, Facebook like box not showing on ipad/iphone - underscore_s, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook like box not showing on ipad - underscore_s", on the site WordPress Support Forums:
    Is there anyone out there who can help? I'll pay!!!

    2 years ago

  • Created a topic, wpdb query with 2 meta_key/meta_value, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago