WordPress.org

Profiles

Robert

Profile picture of Robert
  • Member Since: January 11th, 2009
  • @kinderrwindstreamnet on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to How to fix this warning about ‘amp-ad extension .js script’?, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed it by adding the script before the closing /head tag in my single.php…

    1 week ago

  • Posted a reply to How to fix this warning about ‘amp-ad extension .js script’?, on the site WordPress.org Forums:
    It might be a production bug per this recent thread: https://github.com/ampproject/amphtml/issues/5025 My site previously had…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to How to fix this warning about ‘amp-ad extension .js script’?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the same validation error. The AMP Ad documentation states: "Required Script: <script async…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Gmail couldn't verify that [domain] actually sent this message, on the site WordPress Support Forums:
    If sending e-mail from yourdomain.com you should configure a SPF DNS record, DKIM keys and…

    2 months ago

  • Posted a reply to YOAST SEO vulnerability and update?, on the site WordPress Support Forums:
    Re-read the WP Engine notice. The vulnerability is for versions prior to Yoast SEO 3.2.5.…

    5 months ago

  • Created a topic, Does the job!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Validation error... in the line calling for amp-anim ... .js, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the CloudFlare plugin. Correction to my original statement, disabling HTTPS protocol rewriting and/or…

    6 months ago

  • Posted a reply to Validation error... in the line calling for amp-anim ... .js, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem. Disabling the CloudFlare plugin solved it. Initially I was getting…

    6 months ago

  • Created a topic, Alternative Message Custom CSS, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Configuration Help - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    More info after experimenting. I modified adblock-notify-files.php to use the /cache folder instead of /uploads…

    7 months ago

  • Posted a reply to Configuration Help - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    I found the problem! My hosting provider enforces strict file permissions for security (https://wpengine.com/support/file-permissions/) that…

    7 months ago

  • Posted a reply to Configuration Help - Not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I changed the ad wrapper div container IDs to <div class="custom1">, etc. and set…

    7 months ago

  • Created a topic, Configuration Help - Not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Hide Navigation Buttons, on the site WordPress Support Forums:
    Version 2.4.1 fixed it! Looks great! Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Hide Navigation Buttons, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to SMTP connect() failed., on the site WordPress Support Forums:
    Email is working after creating a new Gmail App Password and pasting it in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to SMTP connect() failed., on the site WordPress Support Forums:
    Same thing here after upgrading to v1.1.7. I use a Gmail App Password. Things were…

    2 years ago

  • Posted a reply to Failed to execute 'send' on 'XMLHttpRequest', on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to provide the actual URL to you outside of this forum?…

    2 years ago

  • Created a topic, Failed to execute 'send' on 'XMLHttpRequest', on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Feature: Gray out Submit button when disabled, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, 404 Error on taxonomy.xml, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Move reCAPTCHA above Submit Comment button, on the site WordPress Support Forums:
    Showing a blank error message is the way WordPress handles incorrect form input like a…

    2 years ago

  • Created a topic, Move reCAPTCHA above Submit Comment button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Move CAPTCHA above the comment form Submit button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fantastic Tool!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Fix for Simple Lightbox not working with Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    I apologize. After removing the exclusion for handler.image.js in Autoptimize on my staging site Simple…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fix for Simple Lightbox not working with Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Is there an non-forum way to contact you so I can provide the URL to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fix for Simple Lightbox not working with Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Marking as resolved.

    2 years ago

  • Created a topic, Fix for Simple Lightbox not working with Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error 502 Bad Gateway, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works Great!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Upgrade Notice for Version 1.0.8, on the site WordPress Support Forums:
    FYI - After upgrading from v1.0.8 to v1.0.9 in the WordPress dashboard I couldn't log…

    2 years ago

  • Created a topic, rel="lightbox" Post Thumbnail after Deleting Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Internet Explorer cannot display the webpage (IE8), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.9 Post Editor Text Area Size Bug, on the site WordPress Support Forums:
    I wasn't aware of that value in the database and edited the value via phpMyAdmin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.9 Post Editor Text Area Size Bug, on the site WordPress Support Forums:
    OK - now the bug is happening when I log in as Administrator, too. Tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.9 Post Editor Text Area Size Bug, on the site WordPress Support Forums:
    I discovered if I'm logged in as the Administrator the post editor works fine and…

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress 3.9 Post Editor Text Area Size Bug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Increase in Google Analytics Page Views, on the site WordPress Support Forums:
    I now believe the pageviews issue was due to holiday traffic trends.

    3 years ago

  • Created a topic, Change Permalinks: Post content regular expression, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Replaced old Permalinks in Posts just fine, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Increase in Google Analytics Page Views, on the site WordPress Support Forums:
    I checked the rendered page source code and found the Reduce Bounce Rate script appears…

    3 years ago

  • Posted a reply to Increase in Google Analytics Page Views, on the site WordPress Support Forums:
    Could a CDN possibly be a factor? I use CloudFlare and my site is hosted…

    3 years ago

  • Created a topic, Increase in Google Analytics Page Views, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Real-Time always shows Zero, on the site WordPress Support Forums:
    I modified the .htaccess in /wp-content from: <Files *.php> deny from all </Files> to this:…

    3 years ago

  • Posted a reply to Real-Time always shows Zero, on the site WordPress Support Forums:
    Topic is resolved.

    3 years ago

  • Posted a reply to Real-Time always shows Zero, on the site WordPress Support Forums:
    You are correct. I found the issue. The Sucuri plugin has a 1-click hardening feature…

    3 years ago

  • Posted a reply to Real-Time always shows Zero, on the site WordPress Support Forums:
    The Google Chrome Chrome console displays a warning and an error: event.returnValue is deprecated. Please…

    3 years ago