WordPress.org

Profiles

Anna-Karina

Profile picture of Anna-Karina
  • Member Since: October 25th, 2010
  • @kina60 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted the (copy) czr-front.php in my child theme. The sidebar is ok now. But…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    No, no, no... I had the sidebar back, but then the pagenavi (from WP-pagenavi -…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    One thing I hadn't tried yet: In my child-theme folder I deactivated the inc/czr-front.php and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Menaka, Thnx for your answer, I spend hours to resolve it but no solution…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Combine catlist name= with starting_with ?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any answer yet? I also tried and tries to use this, but no…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to How to set a certain category, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Daniel! Do have to paste that into my child functions.php? Because when I do,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Just a word, on the site WordPress.org Forums:
    I agree, the documentation is not very well...

    4 weeks ago

  • Created a topic, How to set a certain category, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Daniel, Siple but effective, thnx! But: How do I se…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Recipe image with Responsive Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    No that didn't work. I now installed (manually) Lightbox Plus for WordPress. That works fine!…

    1 month ago

  • Posted a reply to Recipe image with Responsive Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    With three differnt themes tested: Now I see also lightbox on the recipe image (not…

    1 month ago

  • Created a topic, Recipe image with Responsive Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I 've installed Responsive lightbox and set up to …

    1 month ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Menaka, Just updated (3.4.34) but still the same problem, do you have an solution…

    1 month ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    ohw, strong won't work in the code above, but that line was added I think...

    1 month ago

  • Posted a reply to On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Menaka, Post/pages layout is content with right sidebar. I once had a child custom-page.php…

    1 month ago

  • Created a topic, On Category pages the sidebar is under the grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, After updating my category-, tag- and search…

    1 month ago

  • Posted a reply to Footer disappeared and sidebar widgets overlapped after updates, on the site WordPress.org Forums:
    navigation is an other plugin (WP pagenavi) move single post meta had to change also…

    2 months ago

  • Posted a reply to Footer disappeared and sidebar widgets overlapped after updates, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I set up a completely new child theme now. But in my (child) functions.php…

    2 months ago

  • Posted a reply to Footer disappeared and sidebar widgets overlapped after updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi d4z_c0nf, I had the same issues...so I did change all the TC_ in CZR_…

    2 months ago

  • Posted a reply to After update to 3.4.30 no posts at frontpage, on the site WordPress.org Forums:
    No sorry... again... did not work for me.

    2 months ago

  • Posted a reply to After update to 3.4.30 no posts at frontpage, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Menaka, Thnx for the quick fix!! But sorry to say that it did not…

    2 months ago

  • Created a topic, After update to 3.4.30 no posts at frontpage, on the site WordPress.org Forums:
    After updating to the new version I had no posts visib…

    2 months ago

  • Created a topic, Maintenance-link don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    The link "Maintenance" in the menu doesn't work anymor…

    3 months ago

  • Posted a reply to A lot of errors…, on the site WordPress.org Forums:
    the latest 3.4.22

    3 months ago

  • Created a topic, A lot of errors…, on the site WordPress.org Forums:
    Oops... after last update I see a large number of erro…

    3 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    Marked as resolved (for me).

    4 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    Oké thnx a lot for the -very quick- response. My solution for now: In the…

    4 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    I did some 'playing around' with version 1.7.5 installed: It seems that if you put…

    4 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    Thnx!!

    4 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I was on vacation for some weeks... Today I updated to version 1.7.5 (with…

    4 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    No the problem is NOT SOLVED! I had to install previous version. Your most recent…

    5 months ago

  • Posted a reply to stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums:
    Reïnstalled version P-O-M 1.7.2. Now both are working again...

    5 months ago

  • Created a topic, stopped working after updating Print-o-matic, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Newsletter Images (do not remove), on the site WordPress Support Forums:
    Oh oké, I did try several newsletter plugins.

    6 months ago

  • Posted a reply to Newsletter Images (do not remove), on the site WordPress Support Forums:
    There is a (concept) post in my website with.. Title: "Newsletter Images (do not remove)…

    6 months ago

  • Created a topic, Newsletter Images (do not remove), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to ###POSTIMAGE### smaler size in e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah!!! It's amazing... thank you very very much!!

    6 months ago

  • Posted a reply to ###POSTIMAGE### smaler size in e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Or is it better to edit my child theme functions.php? So I don't have to…

    8 months ago

  • Posted a reply to ###POSTIMAGE### smaler size in e-mails, on the site WordPress Support Forums:
    Thnx for your answer. Code level changes is fine, but where, in what document can…

    8 months ago

  • Created a topic, ###POSTIMAGE### smaler size in e-mails, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Shortcode only saying "Loading..." upon subscription attempt, on the site WordPress Support Forums:
    me too! BTW: in widget the message is correct: "address already exist"

    9 months ago

  • Created a topic, Send overview new posts weekly or monthly, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Social icons not showing?, on the site WordPress Support Forums:
    Ah something with a FontAwesome plugin (deactivated) But the search-glass is still missing?

    10 months ago

  • Created a topic, Social icons not showing?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, configuration validator misconfigure!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Mail Icon for email contains http?, on the site WordPress Support Forums:
    oké tnx!

    10 months ago

  • Posted a reply to URGENT: lightbox thumbs are missing after update..., on the site WordPress Support Forums:
    download zip file https://downloads.wordpress.org/theme/customizr.3.4.16.zip Upload files via FTP in themesfolder ;-)

    10 months ago

  • Posted a reply to URGENT: lightbox thumbs are missing after update..., on the site WordPress Support Forums:
    I'll have to move back to 3.4.16 till there is a solution fot the problem.…

    10 months ago

  • Created a topic, URGENT: lightbox thumbs are missing after update..., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Mail Icon for email contains http?, on the site WordPress Support Forums:
    YWC

    11 months ago

  • Posted a reply to Print option box invisible, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for bothering you...

    12 months ago