WordPress.org

Profiles

kimijye

Profile picture of kimijye
  • Member Since: September 26th, 2006
  • Find me on:

  • Created a topic, Graphics woes, on the site WordPress Support Forums

    2 hours ago

  • Created a topic, Theme bugs, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Disable slideshow?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Sidebar custom text not styled the same", on the site WordPress Support Forums:
    Suscribase - the link under E-Lista

    12 months ago

  • Created a topic, Sidebar custom text not styled the same, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Add Link to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, because I disconnected the plug-in. That site is live and I need it to…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Add Link to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    http://motherfactor.org. The problem showed up in the two page links at the top of the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Page load is realllly slow", on the site WordPress Support Forums:
    This works! Only thing is, the logo got distorted when at its actual pixel size…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Extremely SLOW loading when using image-logo", on the site WordPress Support Forums:
    This works! Only thing is, the logo got distorted when at its actual pixel size…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Add Link to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Ooof. Thanks for the reply @ElectricFeet ... but I don't understand it!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Page load is realllly slow", on the site WordPress Support Forums:
    We're talking a 30 second load time here. Before, it was minutes. Android load is…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Page load is realllly slow", on the site WordPress Support Forums:
    OK, installed the update. It's still loads slow on the computer but not AS slow.…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Page load is realllly slow", on the site WordPress Support Forums:
    I'm actually on 3.1.22. Maybe I should try the update ...

    12 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Customizr", on the site WordPress Support Forums:
    Oh. Sorry to hear that. Users should support each other, especially when an app is…

    12 months ago

  • Created a topic, Page load is realllly slow, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with Customizr", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Marcel, I appreciate having the use of your app, but it is not perfect…

    12 months ago

  • Created a topic, Post to Twitter incompatible with ALTFB, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Conflict with Customizr, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Conflict with Add Link to Facebook, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow doesn't apper", on the site WordPress Support Forums:
    I did not use a meta tag! I used shortcode [meteor_slideshow slideshow="2013-cldp"] ... and thanks…

    2 years ago

  • Created a topic, Slideshow doesn't apper, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Add head, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image validation broken", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe that's why it doesn't work. No, I'm using the free version. When ticket purchase…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Image validation broken", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marcus. I'm using the native image verification. I put Captcha as a tag to…

    3 years ago

  • Created a topic, Registration form whacky, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Image validation broken, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Automatic WordPress Backup] One domain working, one not, identical settings", on the site WordPress Support Forums:
    Where's a good place to look for support for your plug-in? I can't get it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Can login to dashboard but can't view web page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that wasn't the problem, Esmi, as there were no plugins activated. I took a…

    5 years ago

  • Created a topic, Can login to dashboard but can't view web page, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Alex, can you think of any issues my server admin should be looking for? He's…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Alex, Thanks for your help. I followed your instructions. Things are moving in the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    In my gallery folder, where Nextgen is indicating the galleries are situated, those galleries are…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    OK, this is something. The gallery isn't showing up in the folder where the app…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Alex, I'm not seeing any change. I added a new slideshow but I don't see…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded. Problem persists although now a black box appears on the page and the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Alex. I'm not sure what specs you need. Here are some. PHP Version 5.2.6…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    This got marked resolved but wasn't resolved . . still need help.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Alex http://bergencountynaacp.com/gallery I rechecked integrate with flash since the spinning circle just bothered me.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Flash player error, then gallery won't load, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Sticky Posts!! I'm having a nightmare!", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having sticky problems too. Esmi, you seem to understand how stickies tick. Maybe you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Sticky post style", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I found the fix to my missing styles and added appropriate code. Now, I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Sticky post style", on the site WordPress Support Forums:
    <?php /* Template Name: Home */ ?> <?php get_header(); ?> <div class="main"> <!--<?php query_posts(array('post__in'=>get_option('sticky_posts'))); ?>-->…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Sticky post style", on the site WordPress Support Forums:
    website is http://www.bergencountynaacp.com/

    5 years ago

  • Posted a reply to "Sticky post style", on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea how to style my stickies, and I think my code is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Categories Widget Missing", on the site WordPress Support Forums:
    So, this is bizarre. I was missing half of my admin options and after some…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access widgets - permissions error after upgrade to 2.8.3", on the site WordPress Support Forums:
    Take a look at these instructions - http://www.nologorequired.com/wp/2009/03/27/apache-mod_security-whitelisting-a-file/

    6 years ago

  • Posted a reply to "can't preview posts in 2.8.4", on the site WordPress Support Forums:
    Please see my post at <http://wordpress.org/support/topic/298853?replies=18#post-1204777>. I detail my fixes for this and other issues,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Is there a post size limit?", on the site WordPress Support Forums:
    Please see my post at http://wordpress.org/support/topic/298853?replies=18#post-1204777 . I detail my fixes for this and other…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.8.4. Can't change posts.", on the site WordPress Support Forums:
    Please see my post at <http://wordpress.org/support/topic/298853?replies=18#post-1204777>. I detail my fixes for this and other issues,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "500 Internal Server Error after 2.8.4 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Please see my post at <http://wordpress.org/support/topic/298853?replies=18#post-1204777>. I detail my fixes for this and other issues,…

    6 years ago