WordPress.org

Profiles

kikolani

Profile picture of kikolani
  • Member Since: August 12th, 2008
  • Utah
  • kristihines.com
  • Find me on:

Bio/Description

I am a freelance writer, professional blogger, and social media enthusiast.

  • Posted a reply to "Receiving Page Not Found 404 Errors for all Listings and Taxonomy Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ron! I re-saved my permalinks (although I hadn't changed them) and it worked. :)

    7 months ago

  • Created a topic, Receiving Page Not Found 404 Errors for all Listings and Taxonomy Pages, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Can't type into answer field, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Let Subscribers View Main Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Invalid Card Type, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly.", on the site WordPress Support Forums:
    I can contact them. I guess it only fixed it partially - the hover out…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly.", on the site WordPress Support Forums:
    YES! Thank you so much Esmi! That did the trick. :)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly.", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I have done all of the following. - Deactivated all plugins - Switched to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly.", on the site WordPress Support Forums:
    Same thing. I'm going through http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4 right now. Deleting everything in the backend and re-uploading.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mark! I tried the theme support, and they said it was a WordPress issue.…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgraded to 3.5.1 - Admin side not working properly., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Great way to help make your content actionable., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Contact Form 7 Almost Always Slows My Websites Down, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Thesis vs Genesis - Opinions?", on the site WordPress Support Forums:
    @Opinions I wrote a full review of Thesis vs. Genesis on my blog. I have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "ALT text for wp-cycle", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thanks Marventus! I'll add this in!

    3 years ago

  • Posted a reply to "ALT text for wp-cycle", on the site WordPress Support Forums:
    I'm have the same question. I'm working on a Phoenix wedding photography site using the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL", on the site WordPress Support Forums:
    Waiting to get access to their hosting right now.. that's my next stop.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL", on the site WordPress Support Forums:
    Just redirects back to the login page - even if you try to have it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL", on the site WordPress Support Forums:
    It gets worse - can't even login to the dashboard to look at the permalink…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL", on the site WordPress Support Forums:
    It's not mine fortunately - someone else's site. Just don't understand how removing the slash…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL", on the site WordPress Support Forums:
    Might need to be a little more specific on what area of this page I…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalinks Issue - Pages Don't Load with Slash At End of URL, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Just upgraded to 3.1 and post-excerpt field in admin disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem (in mine at least). Disable the Jetpack plugin and the Screen Options…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Just upgraded to 3.1 and post-excerpt field in admin disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    I think the issue is that the screen options is missing. Here is my admin…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.9: your attempt to edit this post has failed", on the site WordPress Support Forums:
    I started having this problem where post after post would give me a fail to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cforms not working, when submit is hit, nothing happens", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, after a run through of the cforms support forum, I finally found a trick…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cforms not working, when submit is hit, nothing happens", on the site WordPress Support Forums:
    I've had this problem with two sites now... the latest is using cforms 11.4, php…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Hacked-post-new.php infected", on the site WordPress Support Forums:
    Just to add, this transient_feed is in all of my WordPress sites, including ones that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Hacked-post-new.php infected", on the site WordPress Support Forums:
    I used the Exploit Scanner plugin for WordPress and came up with the exact same…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Mass Post Manager] with Thesis Theme and WordPress 2.7.1 Issue, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Author Not Correct", on the site WordPress Support Forums:
    I just had the same issue in WordPress 2.7.1. I'm not much for messing around…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Exploits and GoDaddy", on the site WordPress Support Forums:
    I just had a run in with this exploit over the weekend as well, and…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sociable icons do not show in tag search posts", on the site WordPress Support Forums:
    @dhvrm: That did the trick. With my templates, since I didn't have a tag.php, what…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable icons do not show in tag search posts", on the site WordPress Support Forums:
    I would just like to add that I have all the position options checked, and…

    7 years ago

  • Created a topic, Sociable icons do not show in tag search posts, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago