WordPress.org

Profiles

kevjon

  • Member Since: October 8th, 2012
  • @kevjon on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Failed to load content css:, on the site WordPress.org Forums:
    With 1.487 I have to set Synchonise Style to "No" still.

    2 months ago

  • Posted a reply to Menu ruined, on the site WordPress.org Forums:
    I have no idea where the problem is of course. It had worked OK until…

    3 months ago

  • Created a topic, Menu ruined, on the site WordPress.org Forums:
    Your plugin ruins my site in Weaver Xtreme theme if me…

    3 months ago

  • Posted a reply to Failed to load content css: http://####.org.uk/wp-admin/, on the site WordPress.org Forums:
    It is covered here also: https://wordpress.org/support/topic/wordpress-4-8-editor-failed-to-load-content-css/ I raised it in the Randrops suport forum too.…

    4 months ago

  • Created a topic, Failed to load content css:, on the site WordPress.org Forums:
    “Failed to load content css: http://beaconhillbenefi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Failed to load content css: http://####.org.uk/wp-admin/, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for these. The site is beaconhillbenefice.org.uk It is updated to 4.8 The theme is…

    4 months ago

  • Created a topic, Failed to load content css: http://####.org.uk/wp-admin/, on the site WordPress.org Forums:
    "Failed to load content css: http://(websitename).org.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Shortcode [download_cat#1], on the site WordPress.org Forums:
    Thanks - it was just a possibility. I think the plugin which generated it has…

    5 months ago

  • Created a topic, Shortcode [download_cat#1], on the site WordPress.org Forums:
    I have a page with these shortcodes, but the plugin fo…

    6 months ago

  • Posted a reply to Header image not working, on the site WordPress.org Forums:
    It occurs to me that I am confusing Header image with Background image. The header…

    8 months ago

  • Created a topic, Header image not working, on the site WordPress.org Forums:
    Using Customizer/Header area/Header image and uploadin…

    8 months ago

  • Created a topic, Is anyone there??, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like there is no support to this theme. WP shoul…

    8 months ago

  • Posted a reply to FS Contact form being used by spammers, on the site WordPress.org Forums:
    I have captcha (not reCaptcha) and Akismet and get about 6 spam a day.

    9 months ago

  • Created a topic, [UpdraftPlus WordPress Backup Plugin] Dropbox link unauthorised, on the site WordPress.org Forums:
    I installed your plugin on my site, then I clicked the…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Resolved] Gallery problem, on the site WordPress.org Forums:
    I think it is a theme problem. I have “Autumn forest” which is no longer…

    10 months ago

  • Created a topic, [Resolved] Gallery problem, on the site WordPress.org Forums:
    In an exisitng post I installed a gallery via “A…

    10 months ago

  • Created a topic, Cymraeg, on the site WordPress.org Forums:
    Do you include Welsh?

    10 months ago

  • Posted a reply to Cant edit translations when clicking on yellow icons, on the site WordPress.org Forums:
    It is now 10 months and I still have this problem. There seems to be…

    10 months ago

  • Posted a reply to Remove "Edit Translation", on the site WordPress.org Forums:
    I too want to know. Can we have an answer please?

    10 months ago