WordPress.org

Profiles

Kevin

Profile picture of Kevin
  • Member Since: March 27th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Almost, but not quite, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I didn't ask the question correctly: nobody seems to know why that text (of…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    No idea. Nobody seems to know why those arguments would appear with that cron. do…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    OK, spoke to the folks at Godaddy. We edited the jetpack_sync_all_registered_options cron job to have…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    And the view if you scroll far right: https://drive.google.com/file/d/0B7u3VdRwESR5XzhnMjJxOXVyQW8/view?usp=sharing

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    HA! I wish. I can't zoom out far enough to get it on one page!…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing. "Run now" appears to work, but the cron jobs still show (now), rather than…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    Update: all crons show (now) as next run, so my changes did not help. I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Jetpack cron issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply. Makers of the plugin I use to aggregate content recommended…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Jetpack cron issue, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "I'm getting nothing", on the site WordPress Support Forums:
    And I replied immediately, but haven't heard from you since. And, still no tweets from…

    2 months ago

  • Posted a reply to "I'm getting nothing", on the site WordPress Support Forums:
    Hello? Still nothing. Not one. Sent over my sys info data. Got an email from…

    2 months ago

  • Posted a reply to "I'm getting nothing", on the site WordPress Support Forums:
    I've just sent my system info over via email. I'm testing using the free version,…

    2 months ago

  • Created a topic, I'm getting nothing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "All customizations lost", on the site WordPress Support Forums:
    And now there is absolutely no difference between parent theme and child theme. So, what…

    2 months ago

  • Created a topic, All customizations lost, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, No support whatsoever, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Facebook connect doesn't work anymore", on the site WordPress Support Forums:
    New user here. Trying to connect facebook. Second instruction is "Click on Create New App…

    2 months ago

  • Created a topic, 4 installs, 4 fails, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Import multiple RSS feeds, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Is this plugin no more??", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it does appear Allen is still around. Unfortunately, he chooses to fix what he…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Needs work", on the site WordPress Support Forums:
    New bump, with updates. I made some adjustments to the settings in RSS Multi Importer,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Needs work", on the site WordPress Support Forums:
    Bumping this post, hoping author Allen Weiss will take some time to address possible issues.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Custom Titles in RSS", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, cool, the author hasn't abandoned this plugin. Allen, can you please address some of…

    5 months ago

  • Posted a reply to "cron scheduler doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I uninstalled and reinstalled this plugin just to see if that might jumpstart the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "cron scheduler doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Same here.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Author Abandoned?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, author has updated...and then abandoned. No support whatsoever.

    5 months ago

  • Created a topic, Needs work, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Is this plugin dead??, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Nonexistent support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to ""View Photo" link appearing on tweets", on the site WordPress Support Forums:
    We have a similar issue, and it seems to be caused by the changing of…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    The solution you suggested does work, so thank you for that. However, since we push…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    OK, it appears to be working using only WP SEO's Social settings. However, it's limited…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Received and acknowledged. Results from 130pm EST forthcoming. Thank you again. Very, very helpful. Kevin

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Results using ONLY JetPack Publicize with Twitter cards (4 posts instead of 5): Not only…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy - Thank you. Yes, this makes complete sense. Really appreciate the time you put…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    As I've mentioned several times here and at least 5X with jetPack support, we already…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Here's the things: - Your documentation doesn't say anywhere that twitter…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so we got this question answered the hard way. For all future users who…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for chiming in. I understand, just saw dozens of other posts after mine getting…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Bump again. Hello?!?!?!? WTH? Also submitted this query via the contact form. Nothing. What's it…

    11 months ago

  • Created a topic, Simple and just works, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Hallo? Anyone home? Yes, I'm bumping this back up to the top.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not including image with tweets", on the site WordPress Support Forums:
    Bump? JetPack documentation states the following: Facebook and Twitter Publicize select images that are at…

    11 months ago

  • Created a topic, Publicize not including image with tweets, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Version 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, found the fix to this issue here: http://asif.im/2010/05/24/solution-to-fatal-error-allowed-memory-size-of-6710886433554432-bytes-exhausted/ Increased to 128M, and that solved…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    Allen, Hadn't seen any RSS autopost updates all night, so I went to the diagnostics…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I updated the plugin and then replaced the 2 files again. Everything seems to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    worked this time, thanks. Now just got the update to v3.01

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    It was odd. No idea what happened. I'll try it again.

    1 year ago