WordPress.org

Profiles

kevinmorton

Profile picture of kevinmorton
  • Member Since: July 19th, 2011
  • @kevinmorton on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Shady Bait & Switch: Disabled ALL List Integrations On Free Plan, on the site WordPress.org Forums:
    That simply doesn't seem to be the case. All of my clients who use SumoMe…

    1 week ago

  • Created a topic, Shady Bait & Switch: Disabled ALL List Integrations On Free Plan, on the site WordPress.org Forums:
    If you're going to release a product that integrates f…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Postman giving "no service avalible" and Port 587 is open, but not to smtp.gmail, on the site WordPress.org Forums:
    I have not been able to resolve it. It seemed like it was hosting related,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Postman giving "no service avalible" and Port 587 is open, but not to smtp.gmail, on the site WordPress.org Forums:
    This just started happening to sites of mine too. Did you end up finding out…

    2 months ago

  • Created a topic, Extra present in /templates/longform/single-testimonial.php, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Excerpt Length Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Hal. Didn't try it, but it looks like your latest update may have fixed…

    11 months ago

  • Created a topic, Excerpt Length Not Working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Activating WordPress SEO extension from Admin Notice Error, on the site WordPress Support Forums:
    That was said in the original post. He was just pointing out the bug.

    1 year ago

  • Posted a reply to remove "support us" popup on every page, on the site WordPress Support Forums:
    This still seems not to be fixed in the current release...

    1 year ago

  • Posted a reply to Great Plugin with Nightmare Popup, on the site WordPress Support Forums:
    This is still an issue... very annoying and threatens the credibility of the whole plugin.

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating WordPress SEO extension from Admin Notice Error, on the site WordPress Support Forums:
    I've experienced this issue as well, on every site I use both plugins on. W3…

    1 year ago

  • Created a topic, Suggestion: Add Better Support For Selecting Pages via Post ID, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Advanced - Custom CSS not saving, on the site WordPress Support Forums:
    Similar for me after this update. When I try to save the options page, regardless…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hardcoded 'wp-content' file path in bm-custom-login.php, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks a lot!

    2 years ago

  • Created a topic, Hardcoded 'wp-content' file path in bm-custom-login.php, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Fixing broken AJAX requests made from http on secure domain, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ross. I’ve just been notified that this was resolved by WPEngine. There were redirects…

    3 years ago

  • Created a topic, Fixing broken AJAX requests made from http on secure domain, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin Conflict: Author Picker Box Not Wide Enough When Using Types Plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Update 1.1.2 Seemed To Delete Locations & API Key From Database, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Breaks My Theme, on the site WordPress Support Forums:
    I got the maps to show finally by putting [raw] [/raw] tags around the [cbl-map]…

    3 years ago

  • Posted a reply to V 2.3 Deactivated: The plugin does not have a valid header., on the site WordPress Support Forums:
    I was able to just re-activate it and it worked again like normal.

    3 years ago

  • Posted a reply to WP-Cycle Fade Transition, on the site WordPress Support Forums:
    That solution worked for me too--thanks!! exho $newline; was on line 425 for me.

    3 years ago

  • Posted a reply to Breaks My Theme, on the site WordPress Support Forums:
    Figured out that the plugin was removing the call to JQuery 1.8.3 that the theme…

    3 years ago

  • Created a topic, Breaks My Theme, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, All You Want In A Security Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Custom Contact Forms] captcha not working , spam is getting throuch, on the site WordPress Support Forums:
    I am now having the same problem since about a month ago, getting sometimes as…

    5 years ago

Plugins