WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 25th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, Awesome and fast plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is absolutely very nice and very advanced.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Subtotals not adjusted, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This works! In the bulk discount table on product single, am I able to…

    6 months ago

  • Created a topic, Subtotals not adjusted, on the site WordPress.org Forums:
    Dear, The subtotals on my cart page are not updated. …

    6 months ago

  • Posted a reply to No confirmation message on Safari, on the site WordPress.org Forums:
    I actually found the "real" problem why contact form 7 isn't submitting correctly. I removed…

    1 year ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have reverted it back to admin. Best, Kevin.

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    oefff, sounds complicated at the moment. :) So what are we going to do now?…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    If you need any further details please ask.

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    Correct. Should you can reproduce it yourself in the website. You can login in to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    @mdempfle I have contacted you via email but haven't heard from you back yet. Did…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    @mdempfle Yes the pro version is active and running. (bought via codecanyon.) The #xxx is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    So, what we do now?

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I am really sure :) See image belwo: https://ibb.co/WfXXmRb

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    I forgot to update the post but this doesn't work either. Please check the link…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    This is my setup: [advanced_iframe use_shortcode_attributes_only="true" src="https://quipu.nl/wp-content/uploads/UserManuals/overview.html#{query-anchor}" width="100%" height="100%" onload_resize="true" enable_responsive_iframe="true" id="advanced_iframe" map_parameter_to_url="page" add_iframe_url_as_param="same" add_iframe_url_as_param_prefix="quipu.nl/wp-content/uploads/UserManuals/"…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    It is not about linking to quick_guide.html. That already worked before the setting. It's about…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    Hi michael, Thanks for your quick response. I have set the option "include ai.js in…

    2 years ago

  • Created a topic, Link to specific section inside iframe, on the site WordPress.org Forums:
    I bought the pro version of this plugin to link to spe…

    2 years ago

  • Posted a reply to Recaptcha not working in contact form 7 (only on refresh), on the site WordPress.org Forums:
    Any one that can help me out?

    2 years ago

  • Created a topic, Recaptcha not working in contact form 7 (only on refresh), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Recaptcha isn't working on the first page load. O…

    2 years ago

  • Posted a reply to Autotimize is returning 406 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, That clarifies a lot! Thanks for that. What would you recommend for an…

    3 years ago

  • Created a topic, Autotimize is returning 406 error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, Currently I am experiencing kind of a weird …

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    @everyone Okey so I found the issue which was caused by the AIOWS plugin. The…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    @MariusG It is not fixed yet unfortunately.. I am still getting the error in Google…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan I don't think this is anything site specific. I found several similar issues on…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Please see the screenshot: https://ibb.co/bzggKn Note: it's in dutch and it says file format incorrect.

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    @Md Did you read my previous reply to galbaras? I already tried that! It doesn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    @galbaras I've also tried that link. So that couldn't be the problem.

    3 years ago

  • Created a topic, Google Search Console – SiteMap Issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Support, Currently I am experiencing issues with t…

    3 years ago