WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 10th, 2009
  • Find me on:
  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress.org Forums:
    Can see CSS changes live!

    3 years ago

  • Posted a reply to String Translation of Site Title not working + 404 page, on the site WordPress.org Forums:
    I still haven't gotten it to work. If this information can be of some use,…

    3 years ago

  • Created a topic, String Translation of Site Title not working, on the site WordPress.org Forums:
    I changed the string translation of my site title, how…

    3 years ago

  • Posted a reply to Disable ‘Highlights from WP Cerber 5.0’ pop-up from reappearing every time, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Gioni, I was planning on taking all the code and redoing the website completely,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Disable ‘Highlights from WP Cerber 5.0’ pop-up from reappearing every time, on the site WordPress.org Forums:
    No, I didn't enable WP_DEBUG or anything. I had just finished my website and the…

    3 years ago

  • Created a topic, Disable ‘Highlights from WP Cerber 5.0’ pop-up from reappearing every time, on the site WordPress.org Forums:
    I just downloaded WP Cerber Security. It looks like a …

    3 years ago

  • Created a topic, Language Switcher Not On ‘Menu’ Page, on the site WordPress.org Forums:
    The language switcher for Polylang doesn't show up in …

    3 years ago

  • Posted a reply to Brand new WP installation, same bug with 2 different themes, on the site WordPress.org Forums:
    Code with line numbers: https://pasteboard.co/GC2YsrD.png

    3 years ago

  • Posted a reply to Brand new WP installation, same bug with 2 different themes, on the site WordPress.org Forums:
    /** * * @param string $title */ public function after($title = '') { echo '</p></div>';…

    3 years ago

  • Created a topic, Brand new WP installation, same bug with 2 different themes, on the site WordPress.org Forums:
    I am completly redoing two of my websites. For each we…

    3 years ago

  • Created a topic, Video embed works, but then video disappears right after, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to add a video to the front page. I tried …

    3 years ago

Plugins