WordPress.org

Profiles

Keith Driscoll

Profile picture of Keith Driscoll
  • Member Since: February 13th, 2012
  • Yonkers, NY
  • @keithdriscoll on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Embed mixcloud", on the site WordPress Support Forums:
    You should install the Jetpack plugin https://wordpress.org/plugins/jetpack/. Then enable the "Shortcode Embeds" in the Jetpack…

    1 week ago

  • Posted a reply to "What's the cleanest way to set up a blog?", on the site WordPress Support Forums:
    In your admin panel goto settings > reading. Then under Front page displays you can…

    1 week ago

  • Posted a reply to "How do I get to the functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    They are most likely referring to functions.php of your theme. However, this is "coding" so…

    1 week ago

  • Posted a reply to "My site crashes in Chrome but works in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Just realized you're on Mac. I'm on PC, maybe it's a Mac Chrome specific issue.

    1 week ago

  • Posted a reply to "My site crashes in Chrome but works in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Works fine for me in incognito mode using Chrome :)

    1 week ago

  • Posted a reply to "cannot login", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like a MOJO Marketplace install, so it should have asked you to create…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Can't select database", on the site WordPress Support Forums:
    @am22mu I hope this helps. I will explain how I setup WP locally in just…

    1 week ago

  • Posted a reply to "after upload wordpress file to cpanel and import db page back to default", on the site WordPress Support Forums:
    If you are just trying to move WordPress from local development to your host I…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Cannot access my dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    due to the type of error (504 gateway timeout) I would suggest contacting your host.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Cannot access my dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    The info provided is quite vague. Could you provide your domain name?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "stupid mistake in WordPress Address (URL)", on the site WordPress Support Forums:
    There are many ways to change the site URL. In your instance I would edit…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Visual Composer elements missing (Twenty Fourteen theme)", on the site WordPress Support Forums:
    If it is installad as a plugin, then I suggest asking for support here http://support.wpbakery.com/.…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Visual Composer elements missing (Twenty Fourteen theme)", on the site WordPress Support Forums:
    Is Visual Composer "baked" into the first theme? If it is not installed as a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Login Not Permitted", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds as if the authenticator plugin you are using is preventing you from logging…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Config file issue", on the site WordPress Support Forums:
    It is customary to not include a closing PHP tag in PHP files for many…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Page has text content but not in admin page so affecting SEO?", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like something is wrong. It could possibly be a caching issue, but try editing…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "New Install - upload plugin error", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for late reply! Yes, definitely change the permissions back to 755 and maybe contact…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Blogs Not Expanding to FULL blog", on the site WordPress Support Forums:
    Because this is a commercial theme, as per forum rules you should request support here…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Blogs Not Expanding to FULL blog", on the site WordPress Support Forums:
    I took a look and believe this is an error in your theme. Did you…

    1 month ago

  • Posted a reply to "New Install - upload plugin error", on the site WordPress Support Forums:
    Plugins should be uploaded to wp-content/plugins...i'm assuming you are aware of this since your profile…

    1 month ago

  • Posted a reply to "I can not install yoast", on the site WordPress Support Forums:
    Definitely not a WordPress site as @Michael suggested. I would contact your developer to get…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Installation page is showing as a white blank page", on the site WordPress Support Forums:
    @bequero Welcome to WordPress! As per forum rules please start your own topic :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Installation page is showing as a white blank page", on the site WordPress Support Forums:
    Keep in mind that the OP is running nginx. You might start here https://www.narga.net/avoid-nginx-wordpress-blank-page/

    2 months ago

  • Posted a reply to "Website not working wp admin not working", on the site WordPress Support Forums:
    On further investigation, it seems that possibly the company that built your site was hosting…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Website not working wp admin not working", on the site WordPress Support Forums:
    Well, your domain was registered 3 years ago so I'm not sure about any scam.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Installing and moving files via FTP", on the site WordPress Support Forums:
    Building, designing, or developing a site locally such as you did with MAMP is actually…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to create a wordpress site then point at existing domain", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. You can build the site and then move it to it's final destination. I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WordPress admin dashboard not working after migration.", on the site WordPress Support Forums:
    Which plugin? Is it Duplicator? If so, this is an excellent plugin and I use…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Install WordPress in a subdirectory on GoDaddy main domain", on the site WordPress Support Forums:
    @dknaoremcha To receive assistance, please start your own topic as per forum rules https://wordpress.org/support/topic/welcome-to-the-installation-forum

    3 months ago

  • Posted a reply to "Redirect loop on my testing host", on the site WordPress Support Forums:
    You could just use the Duplicator plugin to move the site. Hope that helps :)

    3 months ago

  • Posted a reply to "Moving wordpress from one server to another", on the site WordPress Support Forums:
    Though I think it is best to thoroughly understand the moving/install process, I second what…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problems with .htaccess after installing WP in another subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Can you post a link to the site you're having this issue with?

    4 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.5 and Brad page builder "Loading, please wait..."", on the site WordPress Support Forums:
    Alternatively, you could de-register the current version of jQuery and register an older version using…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard crash on Woocommerce install", on the site WordPress Support Forums:
    You can FTP into your site or use your hosting provider's file manager to browse…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't access login page", on the site WordPress Support Forums:
    It has a feature that "hides" or renames your login / admin page. It's a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Search function not working..", on the site WordPress Support Forums:
    I took a look and I would make sure you are using the latest version…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't access login page", on the site WordPress Support Forums:
    You are using iThemes Security (better-wp-security). Maybe ask your question here: https://wordpress.org/support/plugin/better-wp-security

    4 months ago

  • Posted a reply to "Search function not working..", on the site WordPress Support Forums:
    your site URL would be really helpful :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images in media folder do not appear", on the site WordPress Support Forums:
    I would check with your theme developer since the theme seems to be attempting to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Messed up while changing subdirectory install", on the site WordPress Support Forums:
    I would suggest using this plugin https://wordpress.org/plugins/duplicator/ to 'move' your site. Hope that helps :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Site possibly hacked?", on the site WordPress Support Forums:
    There is a good chance the issue is with her device. That's usually how these…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Install WordPress in a subdirectory on GoDaddy main domain", on the site WordPress Support Forums:
    I do not think so. The "primary" domain always points to the root and the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can I do this?", on the site WordPress Support Forums:
    Another option is build the site in the root of your domain and use a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Where do I start?", on the site WordPress Support Forums:
    To see what you are building you would just visit your normal URL without the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Site may hacked", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked! yay! All set buddy :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "wp-admin/install.php does not do anything.", on the site WordPress Support Forums:
    You are probably clicking the install.php file, which will open your default PHP editor depending…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to get database name when installing wp", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using MSSQL or MySQL?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade to WP 4.0 and lost background images - Avada", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried updating Avada to the current version? You should also try to keep…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Site may hacked", on the site WordPress Support Forums:
    I know how important this is to your business...especially as a developer :) But this…

    4 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.5 and Brad page builder "Loading, please wait..."", on the site WordPress Support Forums:
    This is most likely due to jQuery being updated in WordPress 4.5. I might suggest…

    4 months ago

Plugins