WordPress.org

Profiles

KatoBoapio

Profile picture of KatoBoapio
  • Member Since: April 20th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "New User Registration/Password Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, sorry to have bothered you. Regards Kevin

    5 days ago

  • Created a topic, New User Registration/Password Problem, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I have now been able to do a conclusive test on this problem. I…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I have now created and tested identical slideshows made up of two Youtube videos…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, from webhost support... Hi Kevin, That sounds like an issue with YouTube and the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    However, as soon as one clicks on the navigation arrows to manually move to next…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've had a breakthrough of sorts: ...I've just ticked the 'Automatically slide to the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know if anyone else has reported this glitch? I asked my hosting company…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know whether I'll loose the slideshows from the database if I delete the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    If I were to deactivate and delete the Slideshow plugin and then reinstall it would…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I disabled all other plugins...no difference. I tried 2015...no difference. What could have changed?…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    The same problem is occurring on my wife's laptop too. (We are all using the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    ...Initially! Ahh...now they do not show!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi... Just done a test on my son's Nexus7 android tablet and the videos show…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I just cleared my browser cache (and cookies) and I still have the same…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Many thanks for taking the trouble to log in...(please feel free to peruse and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Youtube video image not showing...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for your help... The site is a free member site therefore you will…

    1 month ago

  • Created a topic, Youtube video image not showing..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi This is what I did to resolve the problem... 1. Firstly I deactivated the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Easy Facebook Likebox mega menu widget always visible after update", on the site WordPress Support Forums:
    It's ok Tom, this has worked, placed in the "Custom CSS" section of the menu…

    4 months ago

  • Created a topic, Easy Facebook Likebox mega menu widget always visible after update, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    Of course...once again, many thanks. Kevin

    4 months ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Stefan, that has indeed fixed it! Very kind of you to have assisted…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    FYI - I've placed the slider at the bottom of the home page...

    4 months ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry width 1070!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Loosing far right slide/image from Slideshow display", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for responding... http://holiday-connections.com/ FYI...I have set the slider on the Home page to…

    4 months ago

  • Created a topic, Loosing far right slide/image from Slideshow display, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved - Thank you

    2 years ago

  • Created a topic, Single Page Display, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi...something for you in return; enjoy and/or share it with someone you care about. Best…

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much Esmi...ALL SORTED :)I really appreciate your help (and I've learned something…

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Can I not deactivate the plugs in the WP control panel?

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    AS I said... I'll read!

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I'm a real novice...need more instruction unfortunately...by FTP or PhpMyAdmin

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you...just downloaded 2012 from your link, set site temporarily to 2011 and deleted all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "2012 Website menu not working on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for responding...however I believe you may have landed on the site at a…

    2 years ago

  • Created a topic, 2012 Website menu not working on mobile device, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email responder help", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maeve Thanks for your reply - it was a legit email address to begin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email responder help", on the site WordPress Support Forums:
    Maeve...I'm thinking this may be as important to you as it is to me to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email responder help", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maeve Just to let you know my friend repeated the buy cycle and this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email responder help", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Maeve FYI - A friend went through my buy cycle as a favour to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email responder help", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maeve Firstly, thank you; I really appreciate your plugin. I am struggling with autoresponds…

    2 years ago