WordPress.org

Profiles

KathyW

Profile picture of KathyW
  • Member Since: May 22nd, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Search Using Custom Taxonomy "Price Range"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi agentevolution. The problem has been solved thanks to help from job431. Taxonomy names MUST…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Invalid post type message appear", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant! Thank you, yes! Lower case indeed. Much appreciated :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Invalid post type message appear", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Job431. Can you tell me how you resolved your thread question "[resolved] [Plugin: WP…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Search Using Custom Taxonomy "Price Range"", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue job431. How did you resolve it please?

    5 months ago

  • Created a topic, Pleasantly impressed with this slider plugin., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, WP Page Widget backup and migrate?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Hide WP Security Dashboard menu from other multisite users, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not relevant for startup blogs", on the site WordPress Support Forums:
    I think you have to be logged in to the site for it to ignore…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Maintenance Mode] can't login to /wp-admin/ when active --- get_page_permastruct() on ", on the site WordPress Support Forums:
    Yet another work-around: In the Maintenance Mode plug-in settings page, "Paths to be still accessable",…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Ecwid Shopping Cart] Other merchant gateways for Ecwid?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Print shop ordering system plugin?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Maintenance Mode] Blank white screen upon activation...", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same problem with Maintenance Mode 5.3 on one server with WP…

    5 years ago