WordPress.org

Profiles

kathycac

  • Member Since: March 20th, 2008
  • @kathycac on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to ical feed incorrect time, on the site WordPress.org Forums:
    That worked. Thank you.

    1 month ago

  • Posted a reply to ical feed incorrect time, on the site WordPress.org Forums:
    So I should set it to a city in the same timezone instead of UTC-5?…

    1 month ago

  • Posted a reply to ical feed incorrect time, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, WordPress 4.8.2 EM 5.7.3 This is the main site on a multisite install. Kathy

    2 months ago

  • Created a topic, ical feed incorrect time, on the site WordPress.org Forums:
    Th ical feed from the calendar is correct up to Nov 5 …

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    : ) OK - I just submitted a help request - it's a different email…

    2 months ago

  • Created a topic, Very easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for a great plugin. It's very easy to use and w…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Which button should I click? "Ask for My Help" or "Let's Start" under support?…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jordy, Do you have any suggestions for me? I can't permanently delete or restore…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    It stopped working after a WordPress version update I think.

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    And here is a PHP error: PHP Warning: rename(/nas/content/staging/jppss/wp-content/uploads/wpmc-trash/,/nas/content/staging/jppss/wp-content/uploads/): Directory not empty in /nas/content/staging/jppss/wp-content/plugins/media-cleaner/core.php on…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    Here's what I get in Chrome Developer Tools: JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1 upload.php?page=media-cleaner&s&view=deleted:1…

    2 months ago

  • Created a topic, Can’t restore, can’t delete, analyze stuck on 0, on the site WordPress.org Forums:
    This is a WP Multisite network. The plugin worked grea…

    2 months ago