WordPress.org

Profiles

karimfuego

  • Member Since: March 6th, 2016
  • @karimfuego on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Despre rasa Ciobanesc German
Vrei să afli mai multe despre German Shepherds? Ei bine, ai venit la locul potrivit! Citește mai departe pentru a afla unele fapte uimitoare despre aceasta rasa Ciobanesc German.

Ciobănesc Profil german Ciobanestii aleman¿A ce arata? Ciobanescul german este o rasa de caine cu aspect fizic foarte bun.

Ei au un corp puternic, musculos si un strat minunat. Haina, de obicei, vine in urmatoarele culori: negru si cafeniu, toate negru sau gri. Cu toate acestea, există culori mai puțin obișnuite, cum ar fi ficatul, alb și albastru.

Ce personalitate este Ciobănesc german?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceasta rasa Ciobanesc German este personalitatea sa incredibilă. Ele sunt incredibil de curajos, mereu alert, inteligent si foarte loial.

Ciobanescul German este foarte atașat de proprietarii lor, dar ele pot fi precaut de străini. Din cauza inteligenței sale și de mare respect pentru viața umană, Ciobanescul german este adesea folosit pentru sarcini importante, cum ar fi câinii pentru nevăzători și de căutare și câini de salvare. Această caracteristică a inteligenței, de asemenea, face ca Ciobanescul german este o placere de a instrui.

Cât de mare este un Ciobănesc german creste?

Acesti caini sunt destul de mari. Un mascul ciobănesc german să crească până la o înălțime de aproximativ 24 până la 26 inci (60-65 cm). Un cioban de sex feminin german să crească până la o înălțime de aproximativ 22 până la 24 inci (55-60 cm). Atat masculul ciobanesc german de sex feminin ca va cantari aproximativ 77-85 de lire sterline (35-40 kg).

Datorita dimensiunilor sale mari, Ciobanescul german trebuie să trăiască într-un loc cu o mulțime de spațiu, în mod ideal o casa cu o curte mare. Cu toate acestea, în cazul în care locuiți într-un apartament sau o casă mică, puteți avea în continuare un păstor german, dar trebuie să-l exercite mai des.

corriendo¿Es ciobanesc german au nevoie de un ciobanesc german face mult exercițiu?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa stiti despre rasa ciobanesc german este că le place să-și exercite.

Deci, dacă sunteți contemplarea proprietară a unui ciobănesc german, mai întâi trebuie să decideți dacă aveți de gând să fie în măsură să se angajeze la un program de exercitii fizice regulate. Vă puteți exercita Păstorul tău german în mai multe moduri, inclusiv a merge la curse sau plimbari, du-te la plajă sau chiar juca jocuri la un parc local.

Cât timp trăiesc germană Ciobanii?

Din rasa ciobanesc german va trăi aproximativ treisprezece ani.

Păstorul german a pierdut o mulțime de păr?

Din nefericire, rasa ciobanesc german își pierde părul în mod regulat. Iar dacă blana Ciobanesc tău german de multe ori nu suficient de perie, vei termina cu parul peste tot. În mod ideal, ar trebui să perie blana Ciobănesc tău german de zi cu zi.

Din informațiile de mai sus despre rasa ciobanesc german, puteți vedea că acestea sunt o rasa de caine impresionant. Ele au personalitati uimitoare si ecxelente aspectul fizic si musculos. Nu e de mirare Ciobanescul german este o astfel de alegere populara în societatea de astăzi.

Mai jos este o galerie de imagini din rasa ciobanesc german: Istoria Germană Ciobanii
Sunteți interesat în procesul de învățare despre istoria germană Ciobanii? Ei bine, următoarele informații cu privire la acest subiect. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Hektor SchwabenEl German Shepherd este o minunata rasa de caine cu un caracter fantastic și a existat pentru o lungă perioadă de timp, după cum se va vedea mai jos.

Se crede că rasa are originea în 1800 și în funcție de numele său, Ciobanescul german are originea în Germania. Rasa a provenit de trecere caini nativi germani.
In timpul zilelor sale timpurii, ciobanul german a fost folosit ca un păstor. Ciobanescul german este un excelent caine ciobanesc din cauza temperamentul calm si prudenta cu care trateaza oile. Ei nu musca sau sperie oile, ca și alte rase de ciobanesti do.
Un fapt interesant despre istoria Ciobanesc German este Shepherd Club German a fost fondat în 1899. Numele german pentru club este Verein für Deutsche Schäferhunde. Clubul a fost fondat de Von Stephanitz, care LSO a fost primul președinte al clubului.
Clubul nostru de cursa din America a fost fondat mai târziu, în jurul valorii de 1913.
Pe parcursul 1900, rasa ciobanesc german a devenit foarte popular în Germania. Această popularitate mai târziu răspândit în întreaga lume.
Rasa a fost folosită de armata germană în timpul al doilea război mondial. Se crede că aproximativ 40.000 de Ciobănesc German au fost folosite în timpul războiului. Rasa a Ciobanesc german a fost, de asemenea, folosit de armata și Forțele Aeriene Regale, în al doilea război mondial.
Istoria Ciobănesc German este destul de interesant, deoarece cursa a fost folosit pentru mai multe funcții diferite în timp. Așa cum am menționat mai sus au fost folosite ca și crescători de animale și, de asemenea, a ajutat în vremuri de război. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, și chiar și astăzi, Ciobănesc german este utilizat în mai multe caracteristici. Ai ajuta pe lucrătorii de poliție sunt de relief și de salvare câini și sunt adesea folosite ca câini ghid pentru nevăzători. Ciobanescul german este ales pentru aceste roluri, din cauza naturii sale curajos și loial. De asemenea, rasa ciobanesc german nu se teme să salveze viața umană înainte de a ta, principalul motiv pentru care cursa este ales pentru a satisface aceste poziții.
După cum se poate vedea din cele de mai sus, istoria Ciobănesc German este plin de lucruri interesante. Impreuna cu un caracter fantastic, istorie, de asemenea, face ca păstor german este rasa minunata si populara de caine, care este astăzi. Deci, dacă vă gândiți adoptarea unui ciobănesc german, ca parte a familiei tale, atunci luați cu siguranță decizia correcta.Características Ciobănesc German
Te gandesti la adoptarea unui ciobănesc german, ca parte din familia ta, dar în primul rând pe care doriți să aflați mai multe despre cursa? Ei bine, următoarele fapte despre germane Ciobani vă va ajuta în căutarea dumneavoastră.

alemanEl German Shepherd Ciobănesc este o rasa de caine minunat, cu multe caracteristici și caracteristici interesante.
Citește mai departe pentru unele dintre cele mai interesante fapte despre ciobanii germani.

Ciobanestii germani au un aspect fizic fantastic; Sunt caini puternici si musculare.
Ei posedă un număr de diferite tipuri de straturi; strat dublu, păr lung și haina de pluș. Ele sunt, de obicei negru si cafeniu, complet negru sau samur. culori mai puțin frecvente includ ficatul, alb și albastru.
Alte date despre Ciobănesc German este mare rasa tot mai mare de câine. Ciobanescul german este un caine mare. Un mascul ciobănesc german se va ajunge la o înălțime de aproximativ douăzeci și patru până la douăzeci și șase inci (șaizeci până la șaizeci și cinci centimetri). Un ciobanesc german de sex feminin ajunge la o înălțime de aproximativ douăzeci și doi până la douăzeci și patru de inci (cincizeci și cinci la șaizeci de centimetri). Ambele sexe vor cântări aproximativ șaptezeci-șapte până la optzeci și cinci de lire (treizeci și cinci până la patruzeci de kilograme).
Ciobanestii germani au un caracter minunat. Curajos, calm, alert, loial și câini inteligenți. Această cursă este remarcabil faptul că acestea dau viața pentru ființele umane, în orice zi a săptămânii. Ciobanestii germani devin, de asemenea, foarte atasat la familiile lor, dar poate fi nesigur pentru persoanele care nu au mai văzut înainte.
La fel ca toate rasele de câini, fără o pregătire corectă, germană poate deveni Păstorilor dificil de manevrat. Cu toate acestea, dacă începeți de formare Shepherd tău german de la început, ar trebui să aveți nici o problema. Ca un bonus, inteligența Ciobănesc German le face ușor de tren.
Un alt fapte despre ciobanii germani noi, oamenii cer este “modul în care trăiesc mult timp cursa?” Ciobanestii germani trăiesc aproximativ treisprezece ani.
Din rasa ciobanesc german au nevoie în mod ideal pentru a trăi într-o casă cu o curte mare. Dar, dacă locuiți într-un apartament sau o casă mică, aveți posibilitatea să proprii încă un ciobanesc german, dar trebuie să-l exercite foarte des.
Un alt fapte despre Ciobanestii germani trebuie să învețe este că aceasta rasa necesită o mulțime de exercițiu. In mod ideal, aceasta va exercita în fiecare zi. Orice fel de exercițiu va face truc. De la alergare sau mers pe jos, cu Shepherd tău german pentru a merge la un parc de câine. Exercitarea Ciobanesc tău german este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a socializa cu el.
După cum se poate vedea, Ciobanestii germani sunt caini minunati. Ele au un aspect fizic fantastic și o natură surprinzătoare. Așa că, dacă sunteți de gândire de a adopta un ciobanesc german, ca parte a familiei tale, atunci faci o alegere excelentă.

Probleme de sănătate ale rasei Ciobanesc German
Un cioban german sănătos este un ciobanesc german fericit, prin urmare, să învețe totul despre problemele de sănătate ale Ciobănesc German este o necesitate, dacă sunteți proprietarul acestei curse.

enfermoEn În primul rând, dacă crezi că Shepherd tău german are nici o problemă de sănătate, atunci ar trebui să facă o întâlnire cu un medic veterinar local. El va capz pentru a vă oferi un diagnostic corect si un plan de tratament.

Următoarele sunt doar câteva dintre problemele de sănătate ale rasei ciobanesc german ar trebui să ia în considerare:

alergii ale pielii. Prin invatarea despre problemele de sanatate German Shepherd, în curând veți găsi informații despre alergii ale pielii. Două dintre principalele cauze ale alergiilor cutanate sunt alergii alimentare și puricii. În cazul în care netratate, alergii ale pielii pot deveni foarte incomod pentru Shepherd tău german. Prin urmare, dacă vă simțiți Ciobanesc german tău are o alergie a pielii, puteți rezerva o întâlnire cu medicul veterinar local, care va fi în măsură să ofere sfaturi și medicamente pentru a controla situația.

Diabet zaharat. În cazul în care Shepherd tău german are o dieta bogata in alimente bogate in zahar si grasimi, atunci acest lucru poate duce la dezvoltarea diabetului zaharat. În cazul în care Shepherd tău german dezvolta diabet zaharat, atunci veți avea nevoie de vizite regulate la veterinar pentru fotografii speciale. Cu toate acestea, cel mai bun tratament pentru diabet zaharat este de prevenire, acest lucru înseamnă că asigurați-vă că Păstorul tău german primește o dietă săracă în grăsimi sănătoase și zaharuri. Dacă veți face acest lucru, atunci Ciobanesc vostru german va fi mai putin probabil de a dezvolta diabet zaharat.

probleme comune. Probleme comune sunt o altă temă comună în cursă. Aceste probleme articulare includ artrita si displazia. În cazul în care Shepherd tău german se dezvoltă oricare dintre aceste condiții se va simți durere în picioare, dificultăți la mers și dificultate în picioare. Dacă vă simțiți Ciobanesc german tău are această problemă, atunci va cere sfatul medicului veterinar local.
Acérola Bienfaits
Ail Bienfaits
Aloe Vera Bienfaits
Ashwagandha Bienfaits
Acai Baies Bienfaits
Cannabis Bienfaits
Cannelle Bienfaits
Chlorella Bienfaits
Citron Bienfaits
Cordyceps Bienfaits
Curcuma Bienfaits
Echinacea Bienfaits
Fenugrec Bienfaits
Ganoderma Bienfaits
Garcinia Cambogia Bienfaits
Gelée Royale Bienfaits
Gingembre Bienfaits
Ginkgo Biloba Bienfaits
Ginseng Bienfaits
Gluten Bienfaits
Goji Bienfaits
Griffonia Simplicifolia Bienfaits
Guarana Bienfaits
Harpagophytum Bienfaits
Maca Bienfaits
Mandragore Bienfaits
Mélisse Bienfaits
Menthée Poivrée Bienfaits
Omega 3 Bienfaits
Ortie Bienfaits
Propolis Bienfaits
Rhodiola Bienfaits
Spiruline Bienfaits
Thym Bienfaits
Tribulus Terrestris Bienfaits
En.mr-ginseng.com Bienfaits
About Mr-ginseng-com Bienfaits
Acai Berry Bienfaits
Aloe Vera Bienfaits
Ashwagandha Bienfaits
Cannabis Bienfaits
Chlorella Bienfaits
Cinnamon Bienfaits
Echinacea Bienfaits
Garlic Bienfaits
Ginger Bienfaits
Ginkgo Biloba Bienfaits
Ginseng Panax Bienfaits
Gluten Bienfaits
Goji Berry Bienfaits
Guarana Bienfaits
Lemon Balm Bienfaits
Maca Bienfaits
Omega 3 Bienfaits
Peppermint Bienfaits
Propolis Bienfaits
Rhodiola Rosea Bienfaits
Royal Jelly Bienfaits
Spirulina Bienfaits
Tribulus Terrestris Bienfaits
Turmeric Bienfaits

Despre rasa Ciobanesc German
Vrei să afli mai multe despre German Shepherds? Ei bine, ai venit la locul potrivit! Citește mai departe pentru a afla unele fapte uimitoare despre aceasta rasa Ciobanesc German.

Ciobănesc Profil german Ciobanestii aleman¿A ce arata? Ciobanescul german este o rasa de caine cu aspect fizic foarte bun.

Ei au un corp puternic, musculos si un strat minunat. Haina, de obicei, vine in urmatoarele culori: negru si cafeniu, toate negru sau gri. Cu toate acestea, există culori mai puțin obișnuite, cum ar fi ficatul, alb și albastru.

Ce personalitate este Ciobănesc german?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceasta rasa Ciobanesc German este personalitatea sa incredibilă. Ele sunt incredibil de curajos, mereu alert, inteligent si foarte loial.

Ciobanescul German este foarte atașat de proprietarii lor, dar ele pot fi precaut de străini. Din cauza inteligenței sale și de mare respect pentru viața umană, Ciobanescul german este adesea folosit pentru sarcini importante, cum ar fi câinii pentru nevăzători și de căutare și câini de salvare. Această caracteristică a inteligenței, de asemenea, face ca Ciobanescul german este o placere de a instrui.

Cât de mare este un Ciobănesc german creste?

Acesti caini sunt destul de mari. Un mascul ciobănesc german să crească până la o înălțime de aproximativ 24 până la 26 inci (60-65 cm). Un cioban de sex feminin german să crească până la o înălțime de aproximativ 22 până la 24 inci (55-60 cm). Atat masculul ciobanesc german de sex feminin ca va cantari aproximativ 77-85 de lire sterline (35-40 kg).

Datorita dimensiunilor sale mari, Ciobanescul german trebuie să trăiască într-un loc cu o mulțime de spațiu, în mod ideal o casa cu o curte mare. Cu toate acestea, în cazul în care locuiți într-un apartament sau o casă mică, puteți avea în continuare un păstor german, dar trebuie să-l exercite mai des.

corriendo¿Es ciobanesc german au nevoie de un ciobanesc german face mult exercițiu?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa stiti despre rasa ciobanesc german este că le place să-și exercite.

Deci, dacă sunteți contemplarea proprietară a unui ciobănesc german, mai întâi trebuie să decideți dacă aveți de gând să fie în măsură să se angajeze la un program de exercitii fizice regulate. Vă puteți exercita Păstorul tău german în mai multe moduri, inclusiv a merge la curse sau plimbari, du-te la plajă sau chiar juca jocuri la un parc local.

Cât timp trăiesc germană Ciobanii?

Din rasa ciobanesc german va trăi aproximativ treisprezece ani.

Păstorul german a pierdut o mulțime de păr?

Din nefericire, rasa ciobanesc german își pierde părul în mod regulat. Iar dacă blana Ciobanesc tău german de multe ori nu suficient de perie, vei termina cu parul peste tot. În mod ideal, ar trebui să perie blana Ciobănesc tău german de zi cu zi.

Din informațiile de mai sus despre rasa ciobanesc german, puteți vedea că acestea sunt o rasa de caine impresionant. Ele au personalitati uimitoare si ecxelente aspectul fizic si musculos. Nu e de mirare Ciobanescul german este o astfel de alegere populara în societatea de astăzi.

Mai jos este o galerie de imagini din rasa ciobanesc german: Istoria Germană Ciobanii
Sunteți interesat în procesul de învățare despre istoria germană Ciobanii? Ei bine, următoarele informații cu privire la acest subiect. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Hektor SchwabenEl German Shepherd este o minunata rasa de caine cu un caracter fantastic și a existat pentru o lungă perioadă de timp, după cum se va vedea mai jos.

Se crede că rasa are originea în 1800 și în funcție de numele său, Ciobanescul german are originea în Germania. Rasa a provenit de trecere caini nativi germani.
In timpul zilelor sale timpurii, ciobanul german a fost folosit ca un păstor. Ciobanescul german este un excelent caine ciobanesc din cauza temperamentul calm si prudenta cu care trateaza oile. Ei nu musca sau sperie oile, ca și alte rase de ciobanesti do.
Un fapt interesant despre istoria Ciobanesc German este Shepherd Club German a fost fondat în 1899. Numele german pentru club este Verein für Deutsche Schäferhunde. Clubul a fost fondat de Von Stephanitz, care LSO a fost primul președinte al clubului.
Clubul nostru de cursa din America a fost fondat mai târziu, în jurul valorii de 1913.
Pe parcursul 1900, rasa ciobanesc german a devenit foarte popular în Germania. Această popularitate mai târziu răspândit în întreaga lume.
Rasa a fost folosită de armata germană în timpul al doilea război mondial. Se crede că aproximativ 40.000 de Ciobănesc German au fost folosite în timpul războiului. Rasa a Ciobanesc german a fost, de asemenea, folosit de armata și Forțele Aeriene Regale, în al doilea război mondial.
Istoria Ciobănesc German este destul de interesant, deoarece cursa a fost folosit pentru mai multe funcții diferite în timp. Așa cum am menționat mai sus au fost folosite ca și crescători de animale și, de asemenea, a ajutat în vremuri de război. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, și chiar și astăzi, Ciobănesc german este utilizat în mai multe caracteristici. Ai ajuta pe lucrătorii de poliție sunt de relief și de salvare câini și sunt adesea folosite ca câini ghid pentru nevăzători. Ciobanescul german este ales pentru aceste roluri, din cauza naturii sale curajos și loial. De asemenea, rasa ciobanesc german nu se teme să salveze viața umană înainte de a ta, principalul motiv pentru care cursa este ales pentru a satisface aceste poziții.
După cum se poate vedea din cele de mai sus, istoria Ciobănesc German este plin de lucruri interesante. Impreuna cu un caracter fantastic, istorie, de asemenea, face ca păstor german este rasa minunata si populara de caine, care este astăzi. Deci, dacă vă gândiți adoptarea unui ciobănesc german, ca parte a familiei tale, atunci luați cu siguranță decizia correcta.Características Ciobănesc German
Te gandesti la adoptarea unui ciobănesc german, ca parte din familia ta, dar în primul rând pe care doriți să aflați mai multe despre cursa? Ei bine, următoarele fapte despre germane Ciobani vă va ajuta în căutarea dumneavoastră.

alemanEl German Shepherd Ciobănesc este o rasa de caine minunat, cu multe caracteristici și caracteristici interesante.
Citește mai departe pentru unele dintre cele mai interesante fapte despre ciobanii germani.

Ciobanestii germani au un aspect fizic fantastic; Sunt caini puternici si musculare.
Ei posedă un număr de diferite tipuri de straturi; strat dublu, păr lung și haina de pluș. Ele sunt, de obicei negru si cafeniu, complet negru sau samur. culori mai puțin frecvente includ ficatul, alb și albastru.
Alte date despre Ciobănesc German este mare rasa tot mai mare de câine. Ciobanescul german este un caine mare. Un mascul ciobănesc german se va ajunge la o înălțime de aproximativ douăzeci și patru până la douăzeci și șase inci (șaizeci până la șaizeci și cinci centimetri). Un ciobanesc german de sex feminin ajunge la o înălțime de aproximativ douăzeci și doi până la douăzeci și patru de inci (cincizeci și cinci la șaizeci de centimetri). Ambele sexe vor cântări aproximativ șaptezeci-șapte până la optzeci și cinci de lire (treizeci și cinci până la patruzeci de kilograme).
Ciobanestii germani au un caracter minunat. Curajos, calm, alert, loial și câini inteligenți. Această cursă este remarcabil faptul că acestea dau viața pentru ființele umane, în orice zi a săptămânii. Ciobanestii germani devin, de asemenea, foarte atasat la familiile lor, dar poate fi nesigur pentru persoanele care nu au mai văzut înainte.
La fel ca toate rasele de câini, fără o pregătire corectă, germană poate deveni Păstorilor dificil de manevrat. Cu toate acestea, dacă începeți de formare Shepherd tău german de la început, ar trebui să aveți nici o problema. Ca un bonus, inteligența Ciobănesc German le face ușor de tren.
Un alt fapte despre ciobanii germani noi, oamenii cer este “modul în care trăiesc mult timp cursa?” Ciobanestii germani trăiesc aproximativ treisprezece ani.
Din rasa ciobanesc german au nevoie în mod ideal pentru a trăi într-o casă cu o curte mare. Dar, dacă locuiți într-un apartament sau o casă mică, aveți posibilitatea să proprii încă un ciobanesc german, dar trebuie să-l exercite foarte des.
Un alt fapte despre Ciobanestii germani trebuie să învețe este că aceasta rasa necesită o mulțime de exercițiu. In mod ideal, aceasta va exercita în fiecare zi. Orice fel de exercițiu va face truc. De la alergare sau mers pe jos, cu Shepherd tău german pentru a merge la un parc de câine. Exercitarea Ciobanesc tău german este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a socializa cu el.
După cum se poate vedea, Ciobanestii germani sunt caini minunati. Ele au un aspect fizic fantastic și o natură surprinzătoare. Așa că, dacă sunteți de gândire de a adopta un ciobanesc german, ca parte a familiei tale, atunci faci o alegere excelentă.

Probleme de sănătate ale rasei Ciobanesc German
Un cioban german sănătos este un ciobanesc german fericit, prin urmare, să învețe totul despre problemele de sănătate ale Ciobănesc German este o necesitate, dacă sunteți proprietarul acestei curse.

enfermoEn În primul rând, dacă crezi că Shepherd tău german are nici o problemă de sănătate, atunci ar trebui să facă o întâlnire cu un medic veterinar local. El va capz pentru a vă oferi un diagnostic corect si un plan de tratament.

Următoarele sunt doar câteva dintre problemele de sănătate ale rasei ciobanesc german ar trebui să ia în considerare:

alergii ale pielii. Prin invatarea despre problemele de sanatate German Shepherd, în curând veți găsi informații despre alergii ale pielii. Două dintre principalele cauze ale alergiilor cutanate sunt alergii alimentare și puricii. În cazul în care netratate, alergii ale pielii pot deveni foarte incomod pentru Shepherd tău german. Prin urmare, dacă vă simțiți Ciobanesc german tău are o alergie a pielii, puteți rezerva o întâlnire cu medicul veterinar local, care va fi în măsură să ofere sfaturi și medicamente pentru a controla situația.

Diabet zaharat. În cazul în care Shepherd tău german are o dieta bogata in alimente bogate in zahar si grasimi, atunci acest lucru poate duce la dezvoltarea diabetului zaharat. În cazul în care Shepherd tău german dezvolta diabet zaharat, atunci veți avea nevoie de vizite regulate la veterinar pentru fotografii speciale. Cu toate acestea, cel mai bun tratament pentru diabet zaharat este de prevenire, acest lucru înseamnă că asigurați-vă că Păstorul tău german primește o dietă săracă în grăsimi sănătoase și zaharuri. Dacă veți face acest lucru, atunci Ciobanesc vostru german va fi mai putin probabil de a dezvolta diabet zaharat.

probleme comune. Probleme comune sunt o altă temă comună în cursă. Aceste probleme articulare includ artrita si displazia. În cazul în care Shepherd tău german se dezvoltă oricare dintre aceste condiții se va simți durere în picioare, dificultăți la mers și dificultate în picioare. Dacă vă simțiți Ciobanesc german tău are această problemă, atunci va cere sfatul medicului veterinar local.

Obezitatea. Obezitatea este o altă problemă majoră de sănătate printre ciobanii germani, și din nou, pot fi ușor evitate. Daca hrana Ciobanesc dieta germană nesănătoasă și nu-l exercite în mod frecvent, aceasta poate duce la obezitate. Obezitatea poate duce la probleme mai grave de sanatate, cum ar fi probleme cu inima, probleme hepatice si tumori, pentru a numi doar câteva. După cum sa menționat mai sus, prevenirea este cea mai bună metodă în ceea ce privește ciobanii germani și obezitatea. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă asigurați-vă că vă alimenta o dieta sanatoasa, plin de toate substanțele nutritive importante de care au nevoie. Impreuna cu dieta, de asemenea, este vital să-și exercite câinele de zi cu zi. Dacă veți face aceste două lucruri, ar trebui să fie în măsură să prevină Ciobanesc tău german pentru a deveni obezi.

Aflați mai multe despre problemele de sănătate ale rasei Ciobanesc german poate părea înfricoșătoare. Cu toate acestea, dacă vă păstrați un ochi asupra sănătății animalului nu trebuie să fie. O idee buna este de a rezerva controale regulate cu medicul veterinar local, chiar dacă nu este nimic în neregulă cu Shepherd tău german.

Acest lucru Menta vă asigurați-vă că totul este bine și modul în care ar trebui să fie. amintiți; un păstor german sănătos este un păstor german fericit, astfel încât să fie sigur de a păstra un ochi asupra sănătății dumneavoastră. animalul tau iubit te va iubi chiar mai mult pentru ea.

Despre amestecuri de ciobanesc german
Există mai amestec fantastic de Ciobănesc German. Citește mai departe pentru a afla totul despre amestecuri de ciobanesc german.

Ciobănesc german și collieAntes informații detaliate despre Ciobanescul german diferite amestecuri, mai întâi trebuie să înțeleagă ce este diferența dintre un câine corcitură și un design de câine.

Cei mai mulți oameni cred că traversează doi câini va duce la pui corcituri. Acest lucru nu este deloc adevărat! În cazul în care doi câini de rasă pură cruce puii rezultate vor fi clasificate ca câini de designer, în timp ce un câine fără stăpân (corcitură) este format din mai mult de două rase. De exemplu, dacă traversa un ciobanesc german de rasa pura Retrivier rasa pura, atunci puii rezultate sunt clasificate ca si caini de designer, deoarece acestea sunt de 50% din fiecare cursă. Cu toate acestea, în cazul în care unul dintre acești pui rezultate de design a fost adus cu un alt păstor german, atunci s-ar fi clasificat ca fiind metiși. Pentru puii rezultate ar fi de 75% și 25% retriever Ciobănesc german. Din acest motiv, dacă sunteți de gândire de a adopta un design de câine, este important de a face cercetare și vă asigurați-vă că ambii părinți sunt rasă pură. Acest mandat a ales, astfel încât catelul este cu siguranta un amestec de rase pure.

Acum, că ne-am acoperit diferențele dintre un câine și un diseñor câine corcitură, putem aprofunda toate informațiile privind amestecurile Ciobanesc German.

Ceea ce urmează este unele informații interesante despre unele dintre Ciobanesc german amestecurile cele mai frecvente:

• Când se vorbește de amestecuri Ciobănesc german, probabil, menționăm la amestecul de frontieră și Collie Ciobănesc german, este una dintre cele mai comune. German Shepherd și Border Collie sunt ambii câini foarte inteligenți și muncitori. Prin urmare, cele care rezultă puii mixte arată, de asemenea, aceste linii mari. Ca un avantaj suplimentar al acestei informații, rezultate mixte puii sunt relativ usor de dresat.

• Amestecul de ciobanesc german și Labrador este, de asemenea, foarte popular. Puii rezultate mixte pot munci din greu și să fie destul de usor de dresat.

• Prin învățarea despre amestecuri de Ciobănesc german, veți auzi, de asemenea, vorbim de ciobanesc german amestecat și Husky. Catelusi care rezultă din aceste rase au unele caracteristici unice, precum și câinii extrem de puternice pentru munca grea.

• Dacă un păstor german încrucișat cu un pudel, câinele este numit Shepadoodle rezultat amestecat. Shepadoodle este un caine foarte inteligent, și ca legătură produce puțin sau deloc păr. Ele sunt, de asemenea, foarte sociale, dar, de asemenea, se bucură de independența lor.

Amintiți-vă, aceasta este doar o mână mică din multele amestecuri ale Ciobanesc german existente.
Acolo aveți ea, informații fantastice despre amestecuri Ciobănesc german, iar diferența dintre câini și metiși de design. Și amintiți-vă, dacă vă gândiți la adoptarea unui design de câine amestecat cu ciobănesc german, face prima cercetare. Asigurați-vă că ambii părinți sunt cu siguranță pursânge. Dacă veți face acest lucru, atunci trebuie să adopte în cele din urmă un amestec fantastic de ciobănesc german, acesta va fi un plus minunat pentru familia ta.